ΑΛΜΥΡΟΣ

303.991 ευρώ οφειλές στο ΝΠΔΔ

303-991-ευρώ-οφειλές-στο-νπδδ-404125

Το συμβούλιο θα αποφασίσει τη μεταφορά τους στο δήμο

Βουνό οι οφειλές του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του δήμου Αλμυρού. Στο δημοτικό συμβούλιο που συνεδριάζει την Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015, στις 7.30 το απόγευμα έρχονται προς συζήτηση οι οφειλές του καταργηθέντος ΝΠΔΔ προκειμένου να μεταφερθούν στο δήμο όπου εντάχθηκαν οι υπάλληλοι και οι δομές του.

Σύμφωνα με το συγκεντρωτικό πίνακα που αφορά στις οφειλές μέχρι και το Δεκέμβριο του 2014 οπότε καταργήθηκε το Νομικό Πρόσωπο αυτές ανέρχονται στις 303.991 ευρώ.

Αναλυτικά αυτές αφορούν σε ανεξόφλητα τιμολόγια από το 2011 μέχρι και το Δεκέμβριο του 2012 συνολικού ύψους 159.985 ευρώ, οφειλές μισθοδοσίας από την 1 Αυγούστου του 2014 μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου 2014 ύψους 60.687 ευρώ, οφειλές ασφαλιστικών ταμείων μονίμων για τα έτη 2013 ύψους 31.208 ευρώ, οφειλές ασφαλιστικών ταμείων για τα έτη 2012 – 2013 ύψους 10.145 ευρώ, οφειλές ασφαλιστικών ταμείων μόνιμων για τα έτη 2012-2013 9.080 ευρώ, πρόσθετους τόκους.

Το δημοτικό συμβούλιο θα κριθεί να εγκρίνει τη μεταφορά των οφειλών, ενώ θα αναμορφώσει τον προϋπολογισμό εσόδων και εξόδων του δήμου.

Ημερήσια διάταξη

Αλλα θέματα συζήτησης είναι η γνωμοδότηση για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του αιολικού σταθμού συνολικής ισχύος 17 ΜW ιδιοκτησίας της εταιρείας «Χ. ΡΟΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» στη θέση «Αλογόραχη» και η έγκριση της πράξης «Υποδομές Προώθησης Ανακύκλωσης» και της διενέργειας του υποέργου «Προμήθεια & τοποθέτηση μετρητικού εξοπλισμού της πράξης βιοκλιματική αναβάθμιση πλατείας και περιμετρικών οδών».

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τη χορήγηση άδειας δικαιωμάτων διέλευσης για την εγκατάσταση δημοσίου δικτύου ηλεκτρονικών τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Τοπική Κοινότητα Ανάβρας, καθώς και την τοποθέτηση καμπίνας σε ανώνυμη οδό εντός του Οικισμού «Rural Connect Ευρυζωνικά Δίκτυα Ανώνυμη Εταιρεία Ειδικού Σκοπού».

Η τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στην Αμαλιάπολη, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οχημάτων στην παραλιακή οδό Αμαλιάπολης, η σύσταση Επιτροπής ονοματοθεσίας οδών – πλατειών καθώς και η έγκριση των πολιτιστικών εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνονται στα θέματα που θα συζητήσει το συμβούλιο.

Παράλληλα, το Σώμα θα κληθεί να εγκρίνει το έγγραφο του δήμου Βόλου με θέμα «Συνεργασία δήμων Μαγνησίας και δήμου Βόλου για την υποψηφιότητα του Βόλου – Μαγνησίας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2010», αλλά και την επιχορήγηση του Αθλητικού Σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού για δράσεις του έτους 2015.

Η συνεδρίαση θα συζητήσει την άδεια ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Υπεραγορά λιανικού εμπορίου», τη διατύπωση απόψεων σχετικά με την εγκατάσταση βουστασίου αλλά και τα αιτήματα του Αντιναρκωτικού Μετώπου Αλμυρού και του Γυμναστικού Συλλόγου και του Πολιτιστικού Συλλόγου για την παραχώρηση χώρων για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Μεταξύ των άλλων, το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού θα εγκρίνει ψήφισμα για την φορολόγηση των αγροτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου