ΑΛΜΥΡΟΣ

Δύο αγαπημένες φωνές

δύο-αγαπημένες-φωνές-410164

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Κότσιρας πραγματοποιούν συναυλία στο στάδιο Αλμυρού

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας θα εμφανιστούν μαζί την Τρίτη 4 Αυγούστου και ώρα 9:30 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Αλμυρού, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας «Ετσι κι Αλλιώς».

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, από τους σημαντικότερους της Ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, μετά από πέντε χρόνια, και έρχονται να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει με ένα μοίρασμα που τους έλειψε επί σκηνής, όπως έχει λείψει και σ’ εμάς ο μοναδικός τους τρόπος να μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους, χαρίζοντάς μας αξέχαστες στιγμές και απρόσμενες εκπλήξεις!

Ο μοναδικός τους τρόπος να «παντρεύουν» το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και το λυρισμό, η ευκολία τους να φλερτάρουν με το διαφορετικό και να «αναγεννούν» αγαπημένα τραγούδια με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος είναι τα συστατικά για την εκρηκτική τους συνεύρεση.

Η μακρόχρονη πορεία τους, τους έχει εξοπλίσει με πολύτιμα και ανεξάντλητα εφόδια, για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα. Σε αυτό το υλικό έχουν να προσθέσουν και κάτι νέο, αφού και οι δυο τους έχουν από έναν καινούριο δίσκο, που κυκλοφόρησε στο τέλος της χρονιάς που μόλις έφυγε. Ο Λαυρέντης έχει μαζί του μια.. «Τρύπα στον καιρό… κύριε Μάνο», με δεκατρία ολοκαίνουρια τραγούδια και πολύτιμες συνεργασίες, όπως εκείνη του Μάνου Ελευθερίου και ο Γιάννης θα μας τραγουδήσει πως… «ό,τι θυμάσαι, δεν πεθαίνει», μέσα από τη ματιά του Θάνου Μικρούτσικου και του Οδυσσέα Ιωάννου σε έντεκα καινούρια τραγούδια

Μαζί τους επί σκηνής συμπράττουν οι μουσικοί: Ακης Κατσουπάκης στο πιάνο, Ακης Αμπράζης στο μπάσο, Κώστας Μιχαλός και Steve Tesser στις κιθάρες, Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, Φίλιππος Σπυρόπουλος και Ακης Γαβαλάς στα τύμπανα. Τους φωτισμούς επιμελείται ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Στρατής Καραδημητράκης

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στην προπώληση και 13 ευρώ στο ταμείο. Προπώληση στα καταστήματα Vodafone, Wind, Γερμανός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου