ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις 20 ατόμων στον Αλμυρό

προσλήψεις-20-ατόμων-στον-αλμυρό-436005

Για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια τον Αύγουστο

Εργατικό και τεχνικό προσωπικό είκοσι ατόμων για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο θα προσλάβει για το μήνα Αύγουστο 2015 η δημοτική αρχή Αλμυρού.

Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου Αλμυρού, Δημήτρη Εσερίδη, η απασχόληση θα γίνει σε πρόσκαιρες ή εποχικές ή κατεπείγουσες ανάγκες οι οποίες θα διαπιστώνονται κάθε φορά με την απόφαση του αρμοδίου προς διορισμό οργάνου για τις ειδικότητες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Εργατικού και Τεχνικού Προσωπικού.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος της ηλικίας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά αίτηση (παραλαβή από το δήμο), φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας και υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού Κώδικα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Προσωπικού του δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. επικοινωνίας 2422350217& 2422350259).

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν σε προθεσμία πέντε ημερών από την επόμενη της ανάρτησή της στο χώρο ανακοινώσεων του δήμου ήτοι από σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 έως 13 Ιουλίου 2015.

Στο μεταξύ, πενήντα πέντε αιτήσεις ενέκρινε ο ΑΣΕΠ για την παρακολούθηση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στο δήμο Αλμυρού. Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων παρουσιάζονται στο δήμο για να προσκομίσουν τα τυπικά προσόντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του δήμου Αλμυρού, οι επιτυχόντες είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για έλεγχο εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των σημειωμάτων που λαμβάνουν από τον ΟΑΕΔ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας υλοποιείται με δεδομένη τη μακρά ύφεση στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικονομία, η οποία έχει επηρεάσει αρνητικά τα μεγέθη της απασχόλησης και της ανεργίας τα οποία επιδεινώθηκαν με επιταχυνόμενο ρυθμό.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου