ΑΛΜΥΡΟΣ

Κάλεσμα Ν. Τσανή για ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού

κάλεσμα-ν-τσανή-για-ενίσχυση-του-ερασι-460637

Ιδιαίτερα του Γυμναστικού Συλλόγου ενόψει και των αρχαιρεσιών

«Στον καλλικρατικό δήμο Αλμυρού, ο Γυμναστικός μπορεί και πρέπει να αποτελέσει πρωτοπόρο Σύλλογο». Αυτό τονίζει ο επικεφαλής της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Αλμυρού, Νίκος Τσανής, με αφορμή τη δυστοκία που παρατηρήθηκε στην υποβολή υποψηφιοτήτων, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα οι αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να μετατεθούν για μεθαύριο, Δευτέρα, 22 Ιουνίου, από την Τετάρτη, 17 Ιουνίου, που είχαν αρχικά προγραμματιστεί.

Ο κ. Τσανής καλεί όλους τους δημότες να ενισχύσουν τους ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους της περιοχής και ιδιαίτερα τον Γ.Σ.Α. «Ο καθένας μας μπορεί και πρέπει να προσφέρει και να δραστηριοποιηθεί εθελοντικά, στη βάση των δυνατοτήτων που διαθέτει, γνωρίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση συμβάλλει στη διαμόρφωση καλύτερου μέλλοντος για την νεολαία μας» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης υπογραμμίζει ότι η μετάθεση των αρχαιρεσιών, υποδηλώνει από τη μία τη δυσκολία των καιρών και από την άλλη, την ανάγκη το σύνολο της τοπικής κοινωνίας να αγκαλιάσει το Γυμναστικό Σύλλογο, ενώ μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι στις εκλογές θα πρέπει να εκλείψουν «παθογένειες σχετικά με την εμπλοκή κομματικών ή παραταξιακών (δημοτικών) μηχανισμών, που δρουν απωθητικά και αποξενώνουν το σύλλογο διοικητικά από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας».

«Δεν θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε ότι είναι αναγκαίο ιδιαίτερα στις τωρινές συνθήκες όλοι μαζί (δημότες, ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής, τοπικές επιχειρήσεις και ο Δήμος Αλμυρού) να συμβάλλουμε, ώστε με πρωταγωνιστή το Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού να ενισχυθεί ο αθλητισμός στην περιοχή μας και να αναδειχθούν οι δυνατότητες και το ταλέντο των νέων μας» συμπληρώνει.

Ο κ. Τσανής καλεί παράλληλα το δήμο Αλμυρού και τα αθλητικά σωματεία να πάρουν θέση στις εξελίξεις με την αποβολή της ΕΠΣ Θεσσαλίας από μέλος της ΕΠΟ, καθώς όπως λέει, αυτές μπορεί να έχουν τραγικές επιπτώσεις για τις ομάδες και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (διοργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων, μεταγραφές, δελτία κ.α.) της Μαγνησίας.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου