ΑΛΜΥΡΟΣ

Επιστρέφουν οι τομείς Υγείας – Πρόνοιας και Αισθητικής – Κομμωτικής στο 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού

επιστρέφουν-οι-τομείς-υγείας-πρόνοι-464611

Αρχίζουν οι εγγραφές

Ξεκινούν την Τρίτη, 23 Ιουνίου, και ώρα 8.15 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι οι εγγραφές για τους μαθητές Α’, Β’ και Γ’ τάξης στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Αλμυρού για το σχολικό έτος 2015 – 2016.

Στο σχολείο θα επαναλειτουργήσει ο Τομέας Υγείας – Πρόνοιας με ειδικότητες Βοηθών Νοσηλευτών και Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων καθώς και ο Τομέας Αισθητικής – Κομμωτικής με ειδικότητες Αισθητικής Τέχνης και Κομμωτικής Τέχνης.

Αναλυτικά οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν είναι οι εξής: Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών, Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού, Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, Τεχνικός Οχημάτων, Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Δικτύων, Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων Εγκαταστάσεων, Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δικτύων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής, Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών, Υπάλληλος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό, Βοηθός Νοσηλευτής Βοηθός Βρεφονηπιοκόμος, Αισθητικής Τέχνης και Κομμωτικής Τέχνης.

Αναφορικά με τον τομέα Αισθητικής – Κομμωτικής αξιοσημείωτο είναι ότι οι απόφοιτοι θα λαμβάνουν Απολυτήριο και Πτυχίο όπως οι απόφοιτοι όλων των άλλων ειδικοτήτων του ΕΠΑ.Λ.

Ειδικότερα για τους γονείς των νέων μαθητών της Α’ Τάξης θα πρέπει οπωσδήποτε να προσέλθουν την συγκεκριμένη περίοδο και κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Τα δικαιολογητικά νέων εγγραφών είναι ο τίτλος σπουδών, (ο οποίος μπορεί να είναι Απολυτήριο γυμνασίου ή επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου για όλες τις περιπτώσεις όπου αυτό αποτελεί τυπικό προσόν ή πιστοποιητικό σπουδαστικής κατάστασης του μαθητή από το σχολείο στο οποίο φυλάσσονται τα αρχεία του σχολείου), μία πρόσφατη φωτογραφία του μαθητή στην οποία στο πίσω μέρος θα αναγράφονται τα στοιχεία του και εάν ο μαθητής χρησιμοποιεί Λεωφορείο του ΚΤΕΛ για τη μετακίνησή του επιπλέον μία φωτογραφία στην οποία στο πίσω μέρος θα αναγράφονται τα στοιχεία και η διαδρομή, η αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο του ενδιαφερόμενου (γονέας, κηδεμόνας ή ενήλικος μαθητής) και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο του μαθητή (αν υπάρχει).

Στη Β’ Τάξη μπορούν να εγγραφούν οι προαγόμενοι μαθητές από την Α’ τάξη οποιουδήποτε ΕΠΑ.Λ. ή Γενικού Λυκείου.

Τέλος, μπορούν να εγγραφούν στη Β’ Τάξη του σχολείου, κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού ή Ενιαίου Λυκείου αλλά και κάτοχοι πτυχίου Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Τ.Ε.Λ.), Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.), Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε.Π.Λ.), Α’ κύκλου Τ.Ε.Ε. και Β’ Κύκλου Τ.Ε.Ε., για απόκτηση πτυχίου σε μια από τις ειδικότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 2422023700 – 2422024757.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου