ΑΛΜΥΡΟΣ

Εφυγε η παλιά δόξα του Γ.Σ.Α. Νίκος Μιχέας

εφυγε-η-παλιά-δόξα-του-γ-σ-α-νίκος-μιχέα-468047

Φτωχότερη είναι από χθες η κοινωνία του Αλμυρού με την παλιά δόξα του συλλόγου, Νίκο Μιχέα, να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών και να βυθίζει σε βαρύ πένθος τους οικείους του.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ο Γ.Σ. Αλμυρού στην ιστορία του, υπηρετώντας την ομάδα για 19 ολόκληρα χρόνια από το 1963 έως και το 1982 με ενδιάμεσο σταθμό την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου από το 1970 έως και το 1971.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αλμυρού, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του συλλόγου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους του. Ο Νίκος Μιχέας εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ΟΤΕ ως τεχνικός και τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισε αιφνίδια προβλήματα υγείας. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της Δευτέρας, από τον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Αλμυρού.

Ο Αλμυριώτης προπονητής και παλαίμαχος Κώστας Σταματίου μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανέφερε σχετικά με την απώλεια του Νίκου Μιχέα: «Πρώτα από όλα θέλω να εκφράσω τη λύπη μου που ένα υπέροχο παιδί και ένας υπέροχος άνθρωπος, εκτός από τεράστιος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. Για τη φουρνιά τη δικιά μου ήταν ο πνευματικός μας ηγέτης και ο καθοδηγητής για παίκτες όπως εγώ, ο Βασιλάκος, ο Ριζόπουλος, ο Μπελεγρίνης, ο Τζαφλέρης και τόσους άλλους. Ολοι εμείς οφείλουμε πολλά σε αυτόν. Εύχομαι να αναπαυτεί η ψυχή του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου