ΑΛΜΥΡΟΣ

Δράση στον Αλμυρό για την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών

δράση-στον-αλμυρό-για-την-ανακύκλωση-η-478293

Δράση στο χώρο της λαϊκής αγοράς του Αλμυρού με σκοπό την προώθηση της ορθής διαχείρισης των παλιών ηλεκτρικών συσκευών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, στις 4 το απόγευμα, στο πλαίσιο του έργου Life Infocycle.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του δήμου, οι πολίτες του Αλμυρού θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν γιατί και πώς να διαχειρίζονται με ορθό περιβαλλοντικά τρόπο τις παλιές συσκευές τους και να γνωρίσουν από κοντά πώς γίνεται η επεξεργασία των αποβλήτων ηλεκτρικών συσκευών.

«Στο χώρο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο trailer, το εσωτερικό του οποίου θα αναπαριστά πραγματικό χώρο σε μονάδα επεξεργασίας. Θα υπάρχει ειδικός πάγκος εργασίας με όλο τον απαραίτητο για την απορρύπανση οθονών τηλεόρασης και υπολογιστή εξοπλισμό, ενώ εκπρόσωπος της Ανακύκλωσης Συσκευών ΑΕ θα δείχνει τη διαδικασία. Οι πολίτες που θα παρευρεθούν στη δράση θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην κλήρωση για δύο ποδήλατα, απαντώντας σε τρεις απλές ερωτήσεις. Επίσης, θα δίνεται στους πολίτες η δυνατότητα για επί τόπου συγκέντρωση συσκευών, καθώς στο χώρο θα υπάρχει container, όπου θα μπορούν να φέρουν τις παλιές τους συσκευές. Στη δράση θα πρωταγωνιστεί ο ήρωας της καμπάνιας, ο «τηλεορασούλης», ο οποίος θα προτρέπει τους πολίτες να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στις χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου