ΑΛΜΥΡΟΣ

Συναυλία για καλό σκοπό

συναυλία-για-καλό-σκοπό-497238

Νίκος Πορτοκάλογλου και Βασιλική Καρακώστα τραγουδούν για τα παιδιά στον Αλμυρό

Ενας ευγενής αγώνας σκυταλοδρομίας πραγματοποιείται στον Αλμυρό την Κυριακή 31 Μαΐου στις 21.00, στο προαύλιο του αρχοντικού στο δάσος Κουρί. ενας αγώνας ανθρωπιάς από το φορέα διοργάνωσης Ανθρωπιστικών Εκδηλώσεων «Σκυτάλη», μια σκυτάλη, που δέχθηκε ολόκληρη η κοινωνία μας, για να στηρίξει τα Ειδικά Σχολεία των ΑΜΕΑ Αλμυρού και το Σύλλογό τους Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Βασιλική Καρακώστα ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της «Σκυτάλης», οι οποίοι ετοιμάζουν μαζί με τη νέα ηλεκτρική μπάντα «Φτερωτές Κιθάρες», μια συναυλία που θα θυμόμαστε καιρό.

Ειδυλλιακό τοπίο, καλός ο σκοπός. Ο παλμός της Βασιλικής Καρακώστα, σαν κύμα θα μας παρασύρει, για να μας σηκώσουν οι «Φτερωτές Κιθάρες» σε μια συναυλία που μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου θα γράψει «Ιστορία».

«Την τελευταία Κυριακή του Μαΐου, σας περιμένουμε όλους στον Αλμυρό, στο πανέμορφο δάσος Κουρί, στο «Αρχοντικό», να τραγουδήσουμε, να γιορτάσουμε τη ζωή, να στηρίξουμε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές. Προπώληση εισιτηρίων στο Classic και στο κατάστημα Κεχαΐδη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου