ΑΛΜΥΡΟΣ

«Μύλος, πόρτες και…σαρδέλες»

μύλος-πόρτες-καισαρδέλες-513574

Θεατρική παράσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού

Την κωμωδία «Μύλος, πόρτες και…σαρδέλες» παρουσιάζει η θεατρική ομάδα που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των ΚΔΒΜ Αλμυρού σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα «Κεραμιδόγατοι», στις 22 και 23 Μαΐου, στις 9:00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

Πρόκειται για διασκευή του ξεκαρδιστικού έργου του Μάικλ Φρέιν Noises off, που έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη φαρσοκωμωδία όλων των εποχών, έχει κερδίσει τα βραβεία Evening Standard και Olivie Award και από το 1982 που γράφτηκε παίζεται κάθε χρόνο στο Broadway.

Ο συγγραφέας μας παρασύρει στον κρυφό κόσμο της θεατρικής προετοιμασίας και δημιουργίας σατιρίζοντας πολλές μικρές αλήθειες. Το έργο ξεκινάει με την ολονύχτια γενική πρόβα ενός θιάσου δευτεροκλασάτων ηθοποιών όπου τα νεύρα όλων έχουν σπάσει. Ωστόσο τίποτα δεν πάει αρκετά στραβά, ώστε να μην μπορεί να πάει χειρότερα. Μέσα από κρίσεις πανικού, ανεπανόρθωτα λάθη, θεαματικές τούμπες, εξωφρενική παρασκηνιακή δράση και πάθη ανάμεσα στα μέλη του θιάσου που σιγοβράζουν, οι ηθοποιοί τινάζουν την παράσταση στον αέρα και αβοήθητοι παρασύρονται στο χάος της καταστροφής.

Η σκηνοθεσία και η διασκευή του θεατρικού κειμένου είναι της Εφης Σταυροθεοδώρου. Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Κατερίνα Γκουράρου, Αφροδίτη Ζωγράφου, Δήμητρα Θεοδωράκη, Χρήστος Καραζούπης, Αλέκος Καραμπάσης, Δημήτρης Ντούκας, Στέλλα Σταυροθεοδώρου, Γιώργος Τσιάρας, Βιβή Χαμηλού και Ελενα Ψαθά.

Οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης διατυπώνουν τέλος ευχαριστίες στο «Δήμο Αλμυρού για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων για την πραγματοποίηση των παραστάσεων».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου