ΑΛΜΥΡΟΣ

Απαγορεύεται η τοποθέτηση μπαζών σε κάδους στον Αλμυρό

απαγορεύεται-η-τοποθέτηση-μπαζών-σε-κ-526976

Ευθύνη των δημοτών από Δευτέρα η μεταφορά τους

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 δεν θα προχωρήσει στην αποκομιδή κλαδιών, υπολειμμάτων κήπων, μπαζών και γενικότερα αδρανών υλικών.

Οπως ενημερώνει όλους τους δημότες και κατοίκους του Δήμου, απαγορεύεται αυστηρά η τοποθέτηση κλαδιών, χόρτων, μπαζών και αδρανών υλικών εντός των κάδων απορριμμάτων και των κάδων ανακύκλωσης καθώς και πλησίον αυτών.

«Ο κάθε δημότης που είναι μόνιμος κάτοικος των Δημοτικών Κοινοτήτων Αλμυρού και Ευξεινούπολης και της Τοπικής Κοινότητας Κροκίου, θα αναλαμβάνει από μόνος του τη μεταφορά τους στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Αποβλήτων (ΣΜΑ) ο οποίος βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Ευξεινούπολης – Νεοχωρακίου.

Οσον αφορά για τις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες θα πρέπει για τους χώρους εναπόθεσης των κλαδιών, υπολειμμάτων κήπων, μπαζών και αδρανών υλικών να έρχονται σε συνεννόηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Η εναπόθεση των ογκωδών αντικειμένων (έπιπλα, στρώματα κ.λ.π.) δεν θα γίνεται δίπλα στους κάδους απορριμμάτων. Για την αποκομιδή τους οι δημότες θα πρέπει να έρχονται σε συνεννόηση με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου στο τηλέφωνο 2422350225.

Οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία και αισθητική, καθώς η μη τήρηση των παραπάνω προσβάλλει όχι μόνο τον καθένα από εμάς χωριστά, αλλά και το κοινωνικό σύνολο» προσθέτει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου