ΑΛΜΥΡΟΣ

Ενδιαφέρον για φυσικό αέριο

ενδιαφέρον-για-φυσικό-αέριο-532462

Συνεχίζονται οι αιτήσεις στον Αλμυρό

Περί τις 220 αιτήσεις έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα από κατοίκους του Αλμυρού, για τη σύνδεσή τους με το δίκτυο του φυσικού αερίου.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές στο ΚΕΠ Αλμυρού, επί της οδού Ιάσονος και στη συνέχεια προωθούνται στην εταιρεία. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι αιτήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται δεκτές και για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι εργασίες κατασκευής του δικτύου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στον Αλμυρό και με τρόπο όπου η όχληση για διερχόμενα οχήματα, πεζούς ή κατοίκους, είναι ελάχιστη. Η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, τοποθετεί τις σωληνώσεις το πρωί και μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας, έχει αποκαταστήσει την τομή.

Αυτή τη στιγμή, οι εργασίες γίνονται επί της οδού Αρ. Παππά, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επεκταθούν και στη Στεφάνου Κομμητά, με κατεύθυνση προς το Δασαρχείο Αλμυρού.

Πλέον, απομένουν ακόμα τρία χιλιόμετρα δικτύου καθώς και η κατασκευή του μειωτή πίεσης, απέναντι από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχει κάνει η εταιρεία που κατασκευάζει το έργο, μέχρι τον Ιούλιο θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και πλέον ο Αλμυρός θα συγκαταλέγεται στις πόλεις όπου διαθέτουν φυσικό αέριο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου