ΑΛΜΥΡΟΣ

Με πολλές συμμετοχές το «8ο Ράλι Οθρυς»

με-πολλές-συμμετοχές-το-8ο-ράλι-οθρυς-538576

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διοργάνωση του «8ου Ράλι Οθρυς», το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου, στον Αλμυρό.

Οι συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση ανέρχονται σε 23 μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου κι ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται αύριο βράδυ, Δευτέρα 4 Μαΐου, μετά την παράταση που δόθηκε λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Από τα αλμυριώτικα πληρώματα έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή το δίδυμο Περγάμαλης Γεώργιος-Τράικος Ευστάθιος, με το Ford Sierra Cosworth, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η δήλωση συμμετοχής του Ακη Παναγιωτόπουλου, με συνοδηγό το Γιάννη Μαγγιδά, οι οποίοι θα τρέξουν με το γνώριμο πλέον SUBARU IMPREZA STI.

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν καθυστερήσει λόγω και της διεξαγωγής δύο αγώνων που γίνονται σήμερα Κυριακή 3 Μαΐου και πρόκειται για το «Ράλι Φίλιππος» και την «Ανάβαση Κύμης». Το πρώτο έχει 21 συμμετοχές και το δεύτερο 65. Αρκετά πληρώματα αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή την τελευταία στιγμή, κάτι που είναι σύνηθες φαινόμενο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των διοργανωτών, οι συμμετοχές αναμένεται να κυμανθούν γύρω στις 30, με μικρές αποκλίσεις και σε κάθε περίπτωση θα ξεπεράσουν τις αντίστοιχες περυσινές.

Μέχρι στιγμής, οι περισσότερες συμμετοχές προέρχονται από πληρώματα της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου