ΑΛΜΥΡΟΣ

Τι «έπιασαν» οι κυνηγοί Αλμυρού

τι-έπιασαν-οι-κυνηγοί-αλμυρού-545106

Τα αποτελέσματα των εκλογών του συλλόγου τους

Με μεγάλη προσέλευση, για ακόμα μία φορά, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Σύλλογο Κυνηγών Αλμυρού, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν προχθές Κυριακή, 26 Απριλίου.

Συνολικά ψήφισαν 403 μέλη, οικονομικώς ενήμερα, σε σύνολο 685 εγγεγραμμένων, με το ποσοστό συμμετοχής να ανέρχεται σε 58,8%. Βρέθηκαν 402 έγκυρα ψηφοδέλτια και μόλις ένα άκυρο.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων, οι έξι πρώτοι σε προτίμηση -οι οποίοι και εκλέγονται- είναι οι εξής: Βελάνης Δημήτριος του Ευαγγέλου έλαβε 295 ψήφους), Ντόκος Γεώργιος του Σταύρου (208), Σιούτης Νικόλαος του Βασιλείου (180), Πολύζος Ηλίας του Νικολάου (170), Καρακώστας Δημήτριος του Χρήστου (155) και Λαγός Δημήτριος του Αποστόλου (148). Οι υπόλοιποι πέντε υποψήφιοι, οι οποίοι δεν καταφέρνουν να εκλεγούν στη νέα Διοίκηση είναι οι εξής: Χατζηβασιλειάδης Νικόλαος του Δημητρίου (146), Σιούτης Γρηγόριος του Βασιλείου (131), Χουλιάρας Νικόλαος του Βασιλείου (112), Βάρσος Στέργιος του Κωνσταντίνου (71) και Βαλκανιώτης Ευάγγελος του Χρήστου (31).

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι Μαμούρας Στέργιος του Αποστόλου (137 ψήφοι) και Κοσμάς Γεώργιος του Ευριπίδη (117). Δεν κατάφερε να εκλεγεί ο Κουλούμπαρδος Ιωάννης του Βασιλείου, ο οποίος έλαβε 106 ψήφους.

Σύμφωνα με όσα ορίζεται από το καταστατικό του Κυνηγετικού Συλλόγου, θα ακολουθήσει ο διορισμός Ταμία και ενός μέλους ελεγκτικής επιτροπής από το Δασαρχείο Αλμυρού και εν συνεχεία θα γίνει συγκρότηση σε Σώμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου