ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Αλμυρού για τα αποθεματικά

συνεδριάζει-το-δ-σ-αλμυρού-για-τα-αποθε-551973

Σε έκτακτη συνεδρίαση προχωράει σήμερα Παρασκευή, 24 Απριλίου, στις 7 και μισή το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού.

Η εισήγηση της συνεδρίασης εκδόθηκε με μοναδικό θέμα συζήτησης τη λήψη απόφασης σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 41/20-04-2015 τ.Α’) που αφορά στην «Κατεπείγουσα ρύθμιση για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος».

Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση, το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στο γεγονός των νέων οικονομικών δεδομένων που προκύπτουν στους Ο.Τ.Α. από την εφαρμογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Φ.Ε.Κ.41 τ.Α/20-04-2015) και κυρίως από την υποχρέωση για άμεση μεταφορά των τυχόν ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Κινητοποίηση Δημάρχων στη Βουλή

Επίσης, σήμερα, στις 11 και μισή το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχοι από όλη τη χώρα θα συγκεντρωθούν στη Βουλή, προκειμένου να επιδώσουν στο Προεδρείο της και στους Πολιτικούς Αρχηγούς όλων των κομμάτων το ψήφισμα της Κ.Ε.Δ.Ε., καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις της, ενόψει της ψήφισης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στην Ολομέλεια της Βουλής που συνεδριάζει για το σκοπό αυτό στις 12 το μεσημέρι.

Τέλος, σήμερα Παρασκευή οι υπηρεσίες των Δήμων όλης της χώρας αναμένεται να παραμείνουν συμβολικά κλειστές από τις 12 ως τις 3 μετά το μεσημέρι -με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες- και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν έξω από τα δημοτικά καταστήματα, ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου