ΑΛΜΥΡΟΣ

Προχωρεί σε δημοπρασία για το λούνα παρκ

προχωρεί-σε-δημοπρασία-για-το-λούνα-πα-572582

Τη Δευτέρα 20 Απριλίου διενεργείται η δημοπρασία για την εγκατάσταση του λούνα παρκ της ετήσιας εμποροπανήγυρης του Δήμου Αλμυρού. Και φέτος, όπως και πέρυσι, η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ορίζεται στις 40.000 ευρώ.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αλμυρού, στις 11 το πρωί, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου. Σε περίπτωση που η δημοπρασία δεν διενεργηθεί κατά την παραπάνω ημερομηνία, θα επαναληφθεί μια εβδομάδα αργότερα, ήτοι στις 27 του μηνός, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το λούνα παρκ θα εγκατασταθεί σε έκταση 4,365 τ.μ. και για να γίνει κάποιος ενδιαφερόμενος στη δημοπρασία, θα πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας γραμμάτιο σύστασης εγγύησης από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ποσού ίσου προς το 30% του ποσού που ορίζεται στην διακήρυξη ως κατώτερο όριο μισθώματος, ήτοι ποσό 12.000 ευρώ ή εγγυητική επιστολή Τράπεζας µε ίσο ποσό, η οποία αντικαθίσταται µε την υπογραφή της σύμβασης µε άλλη όμοια ίσου ποσού, προς εξασφάλιση της εγκαίρου και εντός των υπό της παρούσης ορισμένων προθεσμιών καταβολής του μισθώματος για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγγύηση στους αποτυγχάνοντες θα επιστρέφεται αμέσως.

Ως ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς (τιμή εκκίνησης) ορίζεται το ποσό των 40.000 ευρώ. Κάθε επόμενη προσφορά πρέπει να είναι ανώτερη της αμέσως προηγούμενης κατά 500 ευρώ.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα, που απαιτείται κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει στη δημοπρασία είναι: αστυνομική ταυτότητα, υπεύθυνη δήλωση, ότι δεν θα εγκαταστήσει τυχερά παίγνια, δημοτική ενημερότητα, τον αριθμό και το είδος των μηχανημάτων που θα εγκαταστήσει.

Οι όροι της διακήρυξης βρίσκονται στα γραφεία του ∆ήµου, των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ηµέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 2422350236.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου