ΑΛΜΥΡΟΣ

Αλλάζει στέγη η Δ.Ε.Υ.Α.Α.

αλλάζει-στέγη-η-δ-ε-υ-α-α-572650

Με στόχο να εξοικονομήσει τα ενοίκια η Δημοτική Επιχείρηση μετακομίζει

Την παραχώρηση της χρήσης του Πολιτιστικού Κέντρου, στη θέση «Πλατάνια», για τις ανάγκες στέγασης της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμυρού, θα αποφασίσει μεταξύ άλλων θεμάτων το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του, της ερχόμενης Τετάρτης 15 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα.

Το θέμα έχει ήδη συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης και πλέον η θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ανοίξει το δρόμο για να γίνει και η μετεγκατάσταση.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιχείρησης, Ηλία Δαλακούρα, η Δ.Ε.Υ.Α. πληρώνει μηνιαίως το ποσό των 1.450 ευρώ, για το κτίριο στο οποίο στεγάζεται σήμερα και η μετεγκατάσταση θα γίνει για λόγους οικονομίας.

Προς επίλυση βαίνει και το θέμα με τα αρδευτικά σε Πλάτανο και Κρόκιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή, το Δ.Σ. της Επιχείρησης επεξεργάζεται τρόπους, ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να καταφέρουν οι αγρότες να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους.

Μάλιστα, το θέμα αναμένεται να συζητηθεί σε συνεδρίαση της Δ.Ε.Υ.Α.Α. η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το Πάσχα, όπου εκεί θα δοθεί και η τελική πρόταση, ώστε να εξυπηρετηθούν οι αγρότες.

Η ημερήσια διάταξη

Το Σώμα θα συνεδριάσει με άλλα επτά θέματα ημερήσιας διάταξης και πιο συγκεκριμένα τα εξής: Εγκριση μελέτης εργοταξιακής σήμανσης – ασφάλισης για το έργο «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Σούρπης και έργα μεταφοράς στην ΕΕΛ Αλμυρού, καθορισμός τιμής ζώνης οικοπέδων για τον υπολογισμό της εισφοράς σε χρήμα της 3β/02 Πράξη Εφαρμογής Αλμυρού, διοργάνωση του «Ράλι Οθρυς 2015» στον Αλμυρό, τροποποίηση της αριθ. 201/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί «Εγκρισης διενέργειας προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2015», προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Αλμυρού και Δήμου Καρδίτσας για την Τεχνική Υποστήριξη του Δήμου Αλμυρού των ενταχθέντων πράξεων στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (Π.Α.Α. 2007-2013), έγκριση διενέργειας προμήθειας ειδών διατροφής για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2015 και πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Αλμυρού για την εκτέλεση του έργου «Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου