ΑΛΜΥΡΟΣ

«Σταυρωμένη» η αγορά του Αλμυρού

σταυρωμένη-η-αγορά-του-αλμυρού-574710

Ελλειψη χρημάτων και καιρός δεν αφήνουν τον εμπορικό κόσμο να κάνει Πάσχα

Δραματική χαρακτηρίζει την αγοραστική κίνηση των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, ο Πρόεδρος της Ενωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, Παναγιώτης Μπούντης.

Οπως τονίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ «η έλλειψη ρευστότητας, ο φόβος και οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τις τελευταίες ημέρες, περιόρισαν δραματικά την κίνηση στην αγορά. Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα. Η κίνηση είναι όπως τις υπόλοιπες καθημερινές και τίποτα δεν θυμίζει Μεγάλη Εβδομάδα» σημειώνει ο κ. Μπούντης, ενώ για την Κυριακή των Βαΐων, όπου η αγορά παρέμεινε ανοιχτή, προσθέτει ότι «υπήρξε μια κινητικότητα σε καταστήματα με παιδικά ρούχα και παπούτσια, που αποτελούν και τις καίριες αγορές για τα βαφτιστήρια».

Σε όλα τα παραπάνω, ο Πρόεδρος της Ενωσης, σημειώνει και το γεγονός των σκαμμένων δρόμων στο κέντρο της πόλης, όπου έχει στοιχίσει την αγοραστική κίνηση στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί και προσθέτει ότι «οι συνεχόμενες βροχές των τελευταίων ημερών, σε συνδυασμό με τους σκαμμένους δρόμους, έχουν μετατρέψει κομμάτια της αγοράς του Αλμυρού, σε αδιάβατους και μη προσπελάσιμους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου