ΑΛΜΥΡΟΣ

Μόλις πέντε άτομα προσωπικό στην Τεχνική Υπηρεσία του Αλμυρού

μόλις-πέντε-άτομα-προσωπικό-στην-τεχν-580141

Ο δήμος θα δώσει τη μάχη του ΕΣΠΑ με ελλείψεις εργαζομένων

Σημαντικά κενά σε υπηρεσίες του δήμου Αλμυρού προκύπτουν το τελευταίο διάστημα, ελέω συνταξιοδοτήσεων, αλλά και μετατάξεων υπαλλήλων που έγιναν προς άλλους δήμους.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης δύο υπάλληλοι από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Αλμυρού και πλέον, το προσωπικό ανέρχεται σε πέντε άτομα, τα οποία έχουν να διαχειριστούν έργα του ΕΣΠΑ εν εξελίξει, κάποια τα οποία θα αρχίσουν οι εργασίες τις επόμενες εβδομάδες, αλλά και νέες μελέτες που θα πρέπει να γίνουν.

Τα κενά αυτά έχουν επισημανθεί από το Δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη και μετά τις ημέρες του Πάσχα, ο ίδιος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε Υπουργεία, στην Αθήνα, ώστε να θέσει τα θέματα αυτά, για να υπάρξει κάλυψη.

«Μας λείπουν σημαντικές ειδικότητες, όπως για παράδειγμα ΠΕ Γενικής Λογιστικής, καθώς και από προσωπικό στη Διεύθυνση Προγραμματισμού και στο Αυτοτελές Γραφείο», τονίζει ο κ. Εσερίδης.

Με λίγα λόγια, οι ελλείψεις μόνιμου εντοπίζονται σε επιστημονικό προσωπικό, αλλά και σε εργάτες καθαριότητας.

66 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Αρχισε από χθες Μεγάλη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 27 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενδιαφερόμενων για τις 66 θέσεις Κοινωφελούς εργασίας και στο Δήμο Αλμυρού. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά, στο site του ΟΑΕΔ (oaed.gr), ενώ όσοι ενδιαφερόμενοι δεν διαθέτουν σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορούν να προσέρχονται στα ΚΕΠ του Δήμου Αλμυρού, για να εξυπηρετούνται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου