ΑΛΜΥΡΟΣ

Στην Αγκυρα ο δήμαρχος Αλμυρού

στην-αγκυρα-ο-δήμαρχος-αλμυρού-584716

Θα δηλώσει «παρών» στη Διεθνή Εκθεση Υδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης

Στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, Αγκυρα, θα βρεθεί αμέσως μετά το Πάσχα, ο Δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, προκειμένου να δώσει το παρών στη Διεθνή Εκθεση Υδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, αποκομιδής απορριμμάτων και καθαριότητας.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 16 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 του μηνός, με διοργανωτή τον εκθεσιακό οργανισμό του Μονάχου.

Η έκθεση έχει τίτλο IFAT Eurasia και οι κατηγορίες που παρουσιάζονται είναι οι εξής:

Αντληση και επεξεργασία υδάτινων πόρων, επεξεργασία νερού και λυμάτων, διανομή νερού και συστήματα αποχέτευσης, αποκομιδή απορριμμάτων και ανακύκλωση, παραγωγή ενέργειας από επεξεργασία απορριμμάτων, αποκατάσταση/επεξεργασία εδάφους, καθαρισμός καυσαερίων/έλεγχος ατμοσφαιρικής ρύπανσης κ.ά.

Οπως σημειώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης για τη συμμετοχή του στη Διεθνή Εκθεση «πρόκειται για μια σημαντική διεθνής έκθεση, η οποία διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια σε διαφορετική χώρα. Οι κυριότερες κατηγορίες οι οποίες αφορούν την περιοχή μας και θα έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω τις τελευταίες εξελίξεις αφορούν τη διαχείριση απορριμμάτων, υγρών και στερεών αποβλήτων, καθώς και την τεχνολογία περιβάλλοντος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου