ΑΛΜΥΡΟΣ

Σε συνεδρίαση καλείται το συμβούλιο Αλμυρού

σε-συνεδρίαση-καλείται-το-συμβούλιο-α-627427

Την Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα με σειρά θεμάτων

Με 24 θέματα συζήτησης συνεδριάζει την Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού.

Σύμφωνα με την ατζέντα της ημερήσιας διάταξης το συμβούλιο θα συζητήσει για την έκθεση οικονομικών στοιχείων του δ’ τριμήνου του προϋπολογισμού του δήμου το 2014, τη διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια κάδων απορριμμάτων για το έτος 2015 και για την απευθείας ανάθεση των εργασιών συντήρησης και επισκευής οχημάτων του δήμου μετά από άγονο διαγωνισμό.

Η συνεδρίαση θα συζητήσε για το ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του δήμου Αλμυρού για το έτος 2015 και την υπογραφή της σύμβασης ανοιχτού αλληλόχρεου λογαριασμού και επιστολής σύνδεσης με εγγυητική επιστολή.

Στα θέματα περιλαμβάνεται η ανάθεση αρμοδιοτήτων της καταργηθείσας Δημοτικής Αστυνομίας σε υπαλλήλους του δήμου, ο ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους για την Επιτροπή Εκτίμησης Καταλληλότητας Ακινήτων και η διευθέτηση χρεώσεων παλαιοτέρων ετών που αφορούν παροχές εργοταξιακού ρεύματος.

Το συμβούλιο θα κληθεί να εγκρίνει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Σούρπης και έργα μεταφοράς στην Ε.Ε.Λ. Αλμυρού», την ανταλλαγή ακινήτων στην Τοπική Κοινότητα Βρύναινας και Πλατάνου και διαγραφές χρεών από βεβαιωτικούς καταλόγους του δήμου.

Άλλα θέματα συζήτησης ορίστηκε η παραχώρηση της μικρής αίθουσας στη Σούρπη για τη στέγαση των γραφείων του Συλλόγου «Κίνηση Νέων Σούρπης», η παραχώρηση της χρήσης δημοτικών αιθουσών για τη συγκέντρωση δηλώσεων καλλιέργειας 2015, η μείωση μισθώτος, η εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος και ελαιοπεριβόλου.

Το συμβούλιο θα συζητήσει ακόμη και την ανάκληση άδειας υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου, ενώ θα παραλάβει τα έργα «Συντήρηση και Επισκευή Κοινοχρήστων Χώρων», «Διανοίξεις οδών Δ.Ε. Αλμυρού» και «Εκδοση οικοδομικής άδειας Γηροκομείου Ανάβρας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου