ΑΛΜΥΡΟΣ

Αρωγός στην επένδυση στις Νηές ο δήμος Αλμυρού

αρωγός-στην-επένδυση-στις-νηές-ο-δήμος-636094

Αρωγός και συμπαραστάτης της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού για την επένδυση στις Νηές θα είναι η δημοτική αρχή Αλμυρού.

Με δήλωση του, ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, εκφράζει την ικανοποίησή του που παραμένει ενεργό το ενδιαφέρον των επενδυτών για τη δημιουργία τουριστικής μονάδας.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Αλμυρού αναφέρονται τα εξής: «Οπως γνωστοποιήθηκε από την πλευρά του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιου, εξακολουθεί να παραμένει ενεργό το ενδιαφέρον των επενδυτών για τη δημιουργία σύγχρονης τουριστικής μονάδας. Το μοναδικό «αγκάθι» που απομένει είναι η αδειοδότηση από πλευράς του Υπουργείου Οικονομικών.

Ως Δημοτική Αρχή Αλμυρού στεκόμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στην επένδυση αυτή. Μια επένδυση που μόνο οφέλη θα αποφέρει στον τόπο μας, καθώς νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν και ταυτόχρονα θα ενισχυθεί η τουριστική προβολή του τόπου μας.

Γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς συνδυαστικά με το καταδυτικό πάρκο που θα δημιουργηθεί στην ίδια περιοχή, με την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού και με τη γενικότερη προβολή του τόπου μας, μέσω συντονισμένων πρωτοβουλιών της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου μας, τα οφέλη θα είναι πολλαπλά και ιδιαίτερα ωφέλιμα.

Εμείς στηρίζουμε το εγχείρημα αυτό, συμπορευόμαστε με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και αναμένουμε από τους επενδυτές πλήρη ενημέρωση του όλου θέματος. Δεσμευόμαστε για την υλοποίηση της τουριστικής μονάδας και είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη του στόχου, ο οποίος θα δώσει νέα πνοή στη νοτιοδυτική Μαγνησία» καταλήγει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου