ΑΛΜΥΡΟΣ

Ξεκινά η αγροτική οδοποιία στον Αγιο Δημήτριο Αχιλλείου

ξεκινά-η-αγροτική-οδοποιία-στον-αγιο-δ-692196

Το πράσινο φως για την υλοποίηση του έργου «Αγροτική οδοποιία οικισμού Αγίου Δημητρίου Αχιλλείου Δήμου Αλμυρού» έλαβε ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης.

Το έργο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Μέτρου 321: «Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό». Το συνολικό επιλέξιμο κόστος για την πρόταση αυτή δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 500.000 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.).

Ο φάκελος του έργου περιλαμβάνει τη μελέτη κατασκευής και τεχνικών έργων οδών, αλλά και ολοκληρωμένο σχέδιο ασφάλειας και υγείας.

Ολες οι αγροτικές οδοί, στις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι επεμβάσεις είναι κοινόχρηστες αγροτικές οδοί με πλάτος οδοστρώματος από 4,00 έως 6,00 μέτρα και επομένως αγροτικές δημοτικές οδοί.

Ο Δήμαρχος κ. Εσερίδης, είχε επισκεφθεί τον οικισμό και συμφώνησε να προταθούν έργα του οικισμού στο Πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», για χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Το δημοτικό συμβούλιο είχε εξουσιοδοτήσει με απόφασή του το δήμαρχο Αλμυρού να παρέμβει.

Στρατολογικοί πίνακες

Στο μεταξύ, στη σύνταξη στρατολογικών πινάκων προχωρεί η δημοτική αρχή Αλμυρού. Η δημοτική αρχή προσκαλεί όλους τους αρχηγούς οικογενειών που έχουν αγόρια που γεννήθηκαν το έτος 1999 και είναι γραμμένα στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου και στα Μητρώα Αρρένων των πρώην Δήμων (Πτελεού και Σούρπης) και Τοπικών Κοινοτήτων των Δήμων (πρώην Κοινότητες) και της πρώην Κοινότητας Ανάβρας ή είναι αδήλωτα, να υποβάλλουν από 2-2-2015 μέχρι 31-3-2015 στο Δήμο (Γραφείο Δημοτολογίου) υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από τον Δήμο) με τα παρακάτω στοιχεία για τα αγόρια τους προκειμένου να συνταχθούν οι Στρατολογικοί Πίνακες κλάσεως 2020.

Συγκεκριμένα οι αρχηγοί οικογενειών δηλώνουν το επάγγελμα του στρατευσίμου, τις γραμματικές γνώσεις του σύμφωνα με την τελευταία τάξη από την οποία έχει προαχθεί και τη διεύθυνση κατοικίας (Πόλη ή Χωριό, οδός, αριθμός, Ταχ. Κώδικας, αριθμός τηλεφώνου και αστυνομικό τμήμα που υπάγεται η κατοικία του).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου