ΑΛΜΥΡΟΣ

Αλμυρός : Μεταφορά της πιάτσας των ταξί στην οδό Ιάσονος

αλμυρός-μεταφορά-της-πιάτσας-των-ταξί-692204

Συνεργασία της δημοτικής αρχής και για τα προβλήματα στα καταστήματα

Στη μεταφορά της πιάτσας των ταξί λόγω των εργασιών ενεργειακής ανάπλασης της πλατείας θα προχωρήσει η δημοτική αρχή Αλμυρού.

Με χρονικό ορίζοντα δύο εβδομάδων μετά την απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού, η πιάτσα των ταξί θα μεταφερθεί στην οδό Ιάσονος κάτω από την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αριστείδης Καραγιώργος, είπε ότι θα γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις. Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών θα προχωρήσει σε μονοδρόμηση της οδού Ιάσονος και θα εγκαταστήσει τηλεφωνική γραμμή για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Στο μεταξύ, στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούν οι εργασίες αναβάθμισης του κέντρου στη λειτουργία των καταστημάτων θα προχωρήσει από κοινού η δημοτική αρχή Αλμυρού μετά τη συνάντηση του δημάρχου, Δημήτρη Εσερίδη, με την Ενωση.

Η Ενωση αιτήθηκε την άμεση απεμπλοκή της οδού Βασ. Γεωργίου και την εξέλιξη του έργου, ενώ ζήτησε η κάθε εμπορική οδός που διανοίγεται να παραδίδεται έστω και ημιτελώς στην επαναλειτουργία της το πολύ σ’ ένα δεκαήμερο, ώστε να μην προκαλείται οικονομική ζημιά στα παρακείμενα καταστήματα.

Μεταξύ των άλλων, ζήτησε από το δήμαρχο το πλήρες χρονοδιάγραμμα του έργου ανάπλασης, την προσαρμογή των προτάσεων του εμπορικού κόσμου στα σχέδια του έργου ανάπλασης και το αντίγραφο του σχεδίου.

Η συζήτηση κατέληξε στην αμοιβαία κατανόηση των προβλημάτων και την απόφαση της άμεσης και από κοινού αντιμετώπισης των προβλημάτων του έργου στην εξέλιξή του.

Εξάλλου, ο εμπορικός κόσμος της πόλης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Μπούντη, επιθυμεί την αναβάθμιση του κέντρου με ήπιο και μεθοδικό τρόπο, που δεν θα προκαλεί προβλήματα στην επισκεψιμότητα της αγοράς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου