ΑΛΜΥΡΟΣ

Μετά τις άδειες η κατανομή των εργατών Καθαριότητας

μετά-τις-άδειες-η-κατανομή-των-εργατών-692248

Μετά από ένα μήνα μετατίθεται η κατανομή των εργατών καθαριότητας με 8μηνα προγράμματα στον καλλικρατικό δήμο Αλμυρού.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου ανέβαλε την κατανομή μέχρι να ολοκληρωθούν οι άδειες των μονίμων υπαλλήλων της Υπηρεσίας.

Σε πρώτη φάση, πάντως, ενίσχυσε με δύο υπαλλήλους την Ευξεινούπολη και τη Σούρπη. Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κωνσταντίνος Βαλαμούτης είπε ότι στο μεταξύ η δημοτική αρχή θα εξετάσει τα προβλήματα του κάθε χωριού.

Εμφαση θα δοθεί στις Δημοτικές Ενότητες, όπου οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι μεγάλες. Η ενίσχυση της καθαριότητας ήταν επιτακτικό αίτημα και για τους πρώην ΟΤΑ Πτελεού και την Κοινότητα Ανάβρας. Η δημοτική αρχή, Δημήτρη Εσερίδη, ανέλαβε τη Διεύθυνση Καθαριότητας με απογυμνωμένο προσωπικό.

Η τοποθέτηση εργατών καθαριότητας στους πρώην ΟΤΑ και την Κοινότητα αποτελεί δέσμευση της νέας δημοτικής αρχής. Παράπονα για εικόνες εγκατάλειψης σε πολλές περιοχές του δήμου ήταν τα πρώτα που διατύπωναν δημότες στις επισκέψεις του δημάρχου Αλμυρού. Επιπλέον, οι τρομακτικές ελλείψεις κόστισαν σε ρεπό και άδειες. Ο κ. Βαλαμούτης ανέφερε ότι «βασικό κριτήριο θα είναι η εξυπηρέτηση ολόκληρου του καλλικρατικού δήμου, αλλά και η εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου