ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεδριάζει την Τετάρτη το συμβούλιο Αλμυρού

συνεδριάζει-την-τετάρτη-το-συμβούλιο-704177

Σειρά θεμάτων περιλαμβάνει η ατζέντα της συνεδρίασης

Με 24 θέματα συζήτησης συνεδριάζει την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο Αλμυρού, με κυριότερο θέμα την αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει την εκμίσθωση δημοτικών καταστημάτων στην Τοπική Κοινότητα Αμαλιάπολης και τον Αλμυρό.

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα συζητήσει για την αποβολή καταπατητών από την οδό Μυρμιδόνων, τον ετήσιο προγραμματισμό πολιτιστικών εκδηλώσεων 2015, την επικαιροποίηση αποφάσεων του Συμβουλίου για έγκριση δαπανών φιλοξενίας.

Το δημοτικό συμβούλιο θα ορίσει τη συγκρότηση Επιτροπών για την Παραλαβή Εργασιών, Μεταφορών και Προμηθειών, καθώς και έναν δημοτικό σύμβουλο με τον αναπληρωτή του ως μέλος στην επιτροπή κατάρτισης Μητρώων Αρρένων έτους 2014.

Η συνεδρίαση θα κληθεί να εγκρίνει την παραχώρηση χώρου στάθμευσης, την κατάργηση και απομάκρυνση περιπτέρου από το χώρο της πλατείας της Τ.Κ. Σούρπης Δήμου Αλμυρού, την παραχώρηση και χρήση δημοτικών χώρων.

Αντικείμενο συζήτησης θα αποτελέσει η Προμήθεια και Εγκατάσταση Τηλεμετρικού Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου Διαρροών στα Δίκτυα Υδρευσης του δήμου Αλμυρού και η παράταση της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Επισκευή Εσωτερικής Οδοποιίας και διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων Δ. Ε. Πτελεού – Σούρπης».

Στη συνεδρίαση θα συσταθούν επιτροπές για την παραλαβή των έργων «Διανοίξεις οδών Δ.Ε. Αλμυρού», «Διαμόρφωση πάρκου Κροκίου», «Συντήρηση και Επισκευή Κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Σούρπης», «Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης περιορισμένου βάθους μικρής διαμέτρου στη θέση Κοντορόλακα Δ.Σ. Σούρπης» κ.α.

Να σημειωθεί ότι στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση επιτροπής διαγωνισμού, που θα διενεργήσει η Διεύθυνση Προγραμματισμού – Οργάνωσης – Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του δήμου, για την παροχή υπηρεσιών «Εργασίες συντήρησης και επισκευής οχημάτων του δήμου Αλμυρού».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου