ΑΛΜΥΡΟΣ

Το εορταστικό ωράριο της αγοράς

το-εορταστικό-ωράριο-της-αγοράς-748339

Σε πλήρη ισχύ είναι το εορταστικό ωράριο στην εμπορική αγορά της πόλης. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών για τις αυξημένες ανάγκες στις εορτές των Χριστουγέννων, η αγορά εφαρμόζει το εορταστικό πρόγραμμα.

Εξάλλου, η κίνηση στα καταστήματα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Οι εορταστικές εκδηλώσεις της δημοτικής αρχής Αλμυρού σε συνεργασία και με τον Εμπορικό Σύλλογο έχουν δημιουργήσει πολλή όμορφη ατμόσφαιρα στην εμπορική αγορά.

Τα καταστήματα έχουν επάρκεια σε είδη ένδυσης και υπόδησης σε ελκυστικές τιμές χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα, Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, η αγορά θα είναι ανοιχτή από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Αύριο, Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 8.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Την Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, η αγορά θα είναι ανοιχτή από τις 8.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Την Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, η αγορά θα είναι ανοιχτή από τις 8.30 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Τα καταστήματα θα είναι κλειστά την Πέμπτη ανήμερα των Χριστουγέννων και τη δεύτερη μέρα.

Το Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Την Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, η αγορά θα είναι κλειστή.

Τη Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 8.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Την Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου, τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 8.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Την Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου, τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 8.30 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Την Πρωτοχρονιά η αγορά δεν θα λειτουργεί, όπως και την Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου. Το Σάββατο, 3 Ιανουαρίου, τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου