ΑΛΜΥΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Γυμνασίου Ευξεινούπολης

πλήθος-κόσμου-στη-φιλανθρωπική-εκδήλ-751613

Το Σάββατο στο αμφιθέατρο του σχολείου για 5η συνεχή χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση των μαθητών του Γυμνασίου Ευξεινούπολης στο αμφιθέατρο του σχολείου, για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η διευθύντρια του σχολείου Σταυραντώνη Μαρία, η οποία αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό σκοπό αυτής της προσπάθειας αλλά και στην αγάπη και το μεράκι των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Ευξεινούπολης. Η κ. Μάρθα Δρόσου μίλησε για το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ενα σύντομο χαιρετισμό και ευχές απεύθυναν ο π. Γεώργιος Μπέκας και ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Εσερίδης.

Οι μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές και τους γονείς πραγματοποίησαν την εκδήλωση αυτή με σκοπό να βοηθήσουν κάποιες οικογένειες στην πόλη που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, όπως επίσης, τμήμα των εσόδων θα δοθεί από τα παιδιά του σχολείου, για τα παιδιά στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όλοι μαζί δούλεψαν με πολύ αγάπη και ευαισθησία γι’ αυτή τη γιορτή, αφιερώνοντας πολύ από τον προσωπικό τους χρόνο, αποδεικνύοντας ότι οι μαθητές στο σχολείο εκτός από τη γνώση που παίρνουν, διαπαιδαγωγούνται και ευαισθητοποιούνται απέναντι στο συνάνθρωπο και προσφέρουν την αγάπη τους και τη βοήθειά τους σε όσους πραγματικά την έχουν ανάγκη.

Πολλές χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών, των καθηγητών και των γονέων κοσμούσαν τους πάγκους του Χριστουγεννιάτικου Bazaar στο αμφιθέατρο του σχολείου, στο οποίο οι καλεσμένοι, ανταποκρίθηκαν με αγάπη ενισχύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την προσπάθεια των μαθητών και καθηγητών του Γυμνασίου Ευξεινούπολης

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αιδεσιμότατος Π. Μπέκας Γ., ο αιδεσιμότατος Π. Μπούντης Χ. και ο αιδεσιμότατος Π. Σπαθής Δ., ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δ., ο Αντιδήμαρχος κ. Καραγιώργος Α., ο εκπρόσωπος της περιφέρειας κ. Ζιγγιρίδης Ε., ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικοβιώτης Κ. ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ευξεινούπολης κ. Τέφογλου Α., ο Πρόεδρος των Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων επαρχίας Αλμυρού κ. Μπούντης Π., ο Πρόεδρος της Α.Ε. Δήμητρα κ. Μηλιώνης Α., Διευθυντές Σχολείων, πολλοί εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Γονείς, μαθητές και πλήθος κόσμου.

Ο Σύλλογος των διδασκόντων και η διευθύντρια Σταυραντώνη Μαρία ευχαριστούν όλους όσους ανταποκρίθηκαν με αγάπη σ’ αυτό το κάλεσμα της φιλανθρωπίας και τους χορηγούς στο Βazaar.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου