ΑΛΜΥΡΟΣ

Παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

παράσταση-τα-χριστούγεννα-του-σκρου-755765

Η ιστορία του Ντίκενς παρουσιάζεται από την ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σούρπης

Το παιδικό θεατρικό έργο «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σούρπης το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Σούρπης. Το έργο βασίζεται στο παραμύθι του Κάρολου Ντίκενς «A Christmas Carol (Χριστουγεννιάτικα κάλαντα 1843)», σε θεατρική διασκευή του Δημήτρη Ντούκα.

Ο Σκρουτζ, περισσότερο δύστροπος από ποτέ, κάνει υπολογισμούς στο λογιστήριο και συμπεριφέρεται με το χειρότερο τρόπο στον υπάλληλό του, τον Μπομπ Κράτσιτ, που τουρτουρίζει από το κρύο δίπλα στην ισχνή φωτιά λόγω οικονομίας. Ειρωνεύεται ανοιχτά τον ανεψιό του Φρέντ που έρχεται να τον προσκαλέσει στο γιορτινό τραπέζι, όπως εδώ και πολλά χρόνια, αποκαλώντας τα Χριστούγεννα «σαχλαμάρες»…

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Δημήτρης Ντούκας με την πολύτιμη βοήθεια της Λένας Γεωργιάδου.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι: Τριαντάφυλλος Σπανός, Σπύρος Γουρναρόπουλος, Γιάννης Καλατζής, Δημήτρης Καραδήμος, Θανάσης Κουτμάνης, Νίτσα Κουτμάνη, Στάθης Μαυρίκης, Ελευθερία Ντούρα, Κωνσταντίνα Φιλοθόδωρου, Βαλάντια Καρυώτη, Γιώργος Κουρκουβέλας, Ιωάννα Καλοδήμου, Παναγιώτα Βαζούρα, Γιώτα Τσιγάνη, Ρούλα Παλαιούδη και Θανασάκης Κουρκουβέλας.

Αφήγηση: Βάσω Δημητρόβα, Νίκος Περιστεράς. Τραγουδούν: Ρούλα Παλαιούδη,

Γιάννης Καλατζής και η Θεατρική ομάδα. Κατασκευή σκηνικών Νίκος Περιστεράς, ράψιμο κουστουμιών Θανάσης Κουτμάνης, επιμέλεια μουσικής και τεχνική κάλυψη Δημήτρης Ντούκας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου