ΑΛΜΥΡΟΣ

Αλμυρός… Ενας φωτεινός ουρανός

αλμυρός-ενας-φωτεινός-ουρανός-760374

Πλούσιο το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Χριστουγέννων αρχής γενομένης απ’ αυτήν την Κυριακή, με θεατρική αφήγηση στις 5 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευξεινούπολης, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής Αλμυρού.

Από τις 12 Δεκεμβρίου οπότε θα γίνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το δήμαρχο Αλμυρού, Δημήτρη Εσερίδη, μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου διοργανώνονται από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και χορευτικές, μέχρι παραμυθομαγειρέματα και προβολή ταινιών κινούμενων σχεδίων, που θα ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους και θα τονώνουν την εμπορική αγορά.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν από τις 27 Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν με τα κάλαντα των Φώτων στις 5 Δεκεμβρίου.

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Δημ. Εσερίδη τονίζεται τα εξής: «Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και η πόλη του Αλμυρού βάζει τα γιορτινά της. Ανάβει τον ουρανό της και σκορπάει τη χαρά και την ευτυχία γύρω της. Το πνεύμα των Χριστουγέννων μεταφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους.

Ο Δήμος Αλμυρού λοιπόν διοργανώνει για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, με την πολύτιμη συνδρομή και συνεργασία του Συλλόγου Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων της επαρχίας Αλμυρού, του Συλλόγου Εστίασης και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με στόχο να δοθεί στην πόλη μας ένα γιορτινό κλίμα και να μεταδοθεί η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Σε όλη τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα βρίσκεται στην πλατεία μας Λούνα Παρκ όπου θα μπορούν όλα τα παιδιά να το απολαμβάνουν δωρεάν. «Το σπίτι του Αϊ Βασίλη» θα έχει ανοιχτή την αγκαλιά του για να υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους. Διάφορα παιχνίδια και εργαστήρια θα ψυχαγωγούν τα παιδιά όλων των ηλικιών. Μικροί και μεγάλοι θα τραγουδήσουν, θα διασκεδάσουν, θα κατασκευάσουν, θα δημιουργήσουν, θα παίξουν, θα ακούσουν, θα παρακολουθήσουν, θα φτιάξουν κουλουράκια και γλυκά και θα χαρούν, μεταδίδοντας το μήνυμα της αγάπης σε όλους τους συνανθρώπους τους.

Καλούμε όλα τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους που νιώθουν παιδιά να έρθουν και να συμμετάσχουν σε όλες τις εκδηλώσεις. Κάθε μέρα και μια γιορτή. Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου