ΑΛΜΥΡΟΣ

Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στον Αλμυρό

επέκταση-του-δικτύου-φυσικού-αερίου-σ-8152

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμυρού με το Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΕΠΑ Θεσσαλίας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Αλμυρού κ. Εσερίδη Δημήτριου και του Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων Εξωτερικών Σχέσεων & Ρυθμιστικών Υποθέσεων της ΕΠΑ Θεσσαλίας κ. Λεωνίδα Μπακούρα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής, για την επέκταση δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη του Αλμυρού.

Εντός του 2015 έχει προγραμματιστεί η επέκταση και κατασκευή στη Δημοτική Ενότητα του Αλμυρού του βασικού δικτύου διανομής μήκους 4-5 km, το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων του Δήμου. Περαιτέρω ανάπτυξη θα πραγματοποιηθεί με κριτήρια την εξυπηρέτηση των περισσοτέρων αιτήσεων σύνδεσης, την πυκνότητα του πληθυσμού, καθώς και διάφορες τεχνικές παραμέτρους που αφορούν στην ορθή κατασκευή και ανάπτυξη του δικτύου διανομής.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης και ο κ. Μπακούρας, αναφέρθηκαν στο ζήτημα του συντονισμού των δύο μερών, προκειμένου το έργο να εκτελεστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η μικρότερη δυνατή όχληση των Δημοτών. Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε από κοινού ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και συντονισμό των δράσεων για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων που μπορεί να δημιουργούνται.

Ο προγραμματισμός της επέκτασης προβλέπει την ολοκλήρωσή της, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2015 έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι πελάτες για τη νέα χειμερινή περίοδο.

Η συνάντηση έκλεισε με ικανοποίηση των δύο μερών, ενώ δόθηκε η υπόσχεση από πλευράς ΕΠΑ ότι θα υπάρχει άριστη συνεργασία με το Δήμο για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου