ΑΛΜΥΡΟΣ

Αγοράζει γη για την κατασκευή Βιολογικού Καθαρισμού Σούρπης

αγοράζει-γη-για-την-κατασκευή-βιολογι-40067

Η δημοτική αρχή Αλμυρού προχωρεί σε διαγωνισμό

Στην αγορά έκτασης γης για την κατασκευή αντλιοστασίου για την ανέγερση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Σούρπης προχωρεί η δημοτική αρχή Αλμυρού.

Μέχρι την Τρίτη, 11 Νοεμβρίου, η δημοτική αρχή δέχεται προσφορές για την αγορά ενός ακινήτου, το οποίο πρέπει να βρίσκεται στα διοικητικά όρια του δήμου Αλμυρού και συγκεκριμένα μεταξύ της δημοτικής κοινότητας Σούρπης και Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου, κοντά στην παλαιά Εθνική Οδό Βόλου – Αθηνών, ώστε να βρίσκεται επί του άξονα διέλευσης του αγωγού μεταφοράς των λυμάτων των οικισμών Σούρπης και Αγίας Τριάδας.

Ο Βιολογικός Καθαρισμός Σούρπης είναι ένα έργο προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση, τοπογραφικό διάγραμμα, νόμιμους τίτλους κυριότητας, βεβαίωση του Δασαρχείου ότι δεν είναι δασική έκταση ή υπεύθυνη δήλωση συνοδευόμενη με το αντίγραφο αιτήσεως προς το δασαρχείο.

Κατά την ημέρα της δημοπρασίας, η οποία θα οριστεί με απόφαση του δημάρχου Αλμυρού, Δημήτρη Εσερίδη, πρέπει να κατατεθούν από τους ενδιαφερόμενους στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας τίτλοι κυριότητας του ακινήτου για την πλήρη κυριότητα, νομής και κατοχής, έγγραφα ότι είναι ελεύθερο κάθε βάρους γενικά, χρέους, υποθήκη και μεταξύ άλλων προσημείωση.

Το ακίνητο πρέπει να είναι έτοιμο προς παράδοση στο Δήμο κατά την ημέρα υπογραφής του συμβολαίου.

Πληροφορίες για τη διακήρυξη της δημοπρασίας παρέχονται τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 7.00 έως 15.00, από τη Δ/νση Προγραμματισμού του Δήμου Αλμυρού, Αρμόδια: Ιωάννα Χρήστου, Διεύθυνση: Δημαρχείο Αλμυρού, Κεντρική Πλατεία Αλμυρού, Αλμυρός, Τηλέφωνο: 2422350223.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου