ΑΛΜΥΡΟΣ

Εκπτωση 25% στα εισιτήρια τρίτεκνων οικογενειών

εκπτωση-25-στα-εισιτήρια-τρίτεκνων-οικο-51110

Σε όλες τις μετακινήσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη του, που αριθμούν σε διακόσιες τριάντα οικογένειες, ότι από εδώ και στο εξής θα έχουν έκπτωση 25% στα εισιτήρια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ βρίσκεται ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Αλμυρού.

Αναλυτικά το Διοικητικό Συμβούλιο σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Αλμυρού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, Δημήτρη Κολυνδρίνη, πέτυχε την έκπτωση 25% στην τιμή του εισιτηρίου για όλες τις διαδρομές του ΚΤΕΛ Μαγνησίας πανελλαδικά για τα μέλη του Συλλόγου.

Την έκπτωση δικαιούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου εφ’ όσον το οικογενειακό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ. Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους του Συλλόγου, που πρέπει να είναι θεωρημένη από το ΚΤΕΛ και να ισχύει για το τρέχον έτος.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου άμεσα και κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου να προσκομίσουν εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης έτους 2013 και τις κάρτες μέλους για να γίνει η σχετική θεώρηση και να ισχύει η έκπτωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Αλμυρού αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ. Δημήτρη Κολυνδρίνη καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού για την ευαισθησία που έδειξαν και χορήγησαν την έκπτωση, προσφέροντας έτσι σημαντική βοήθεια στη δοκιμαζόμενη τρίτεκνη οικογένεια» καταλήγει.

Έκπτωση πέτυχε και ο Σύλλογος Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ»

Εκπτωση 25% στην τιμή των εισιτηρίων με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας πέτυχε ο Σύλλογος Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ» μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος Δημ. Κολυνδρίνης ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο των τριτέκνων ότι γίνεται αποδεκτό το πάγιο αίτημα του συλλόγου και ότι θα ισχύει έκπτωση 25% σε όλα τα μέλη του με κοινωνικά κριτήρια.

Η πρόεδρος του συλλόγου Σούλα Βακουφτσή και τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την ικανοποίησή τους προς τον κ. Κολυνδρίνη και τα μέλη του Δ.Σ. του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, τονίζοντας ότι παρόμοιες αποφάσεις καταδεικνύουν τις ευαισθησίες της εταιρείας, προκειμένου να ανακουφιστούν οι τρίτεκνες οικογένειες της περιοχής.

Το Δ.Σ. των τριτέκνων αναμένεται το επόμενο διάστημα να επιδιώξει συναντήσεις και με άλλους φορείς και οργανισμούς από τους οποίους θα ζητήσουν ελαφρύνσεις και μειώσεις τιμολογίων, ώστε οι τρίτεκνοι να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Στο πλαίσιο των επαφών, εξάλλου, το προεδρείο του Συλλόγου Τριών Τέκνων Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ» μετέβη στη Ζαγορά, όπου ο σύλλογος έχει περισσότερα από 150 μέλη, και είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. Κουτσάφτη στο Δημαρχείο Ζαγοράς.

Οι εκπρόσωποι των τριτέκνων έθεσαν μετ’ επιτάσεως τα αιτήματα του Συλλόγου, ζητώντας μείωση δημοτικών τελών ύδρευσης, μείωση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς.

Παράλληλα συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας του Συλλόγου με το Δήμο για την πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων καθώς και παραχώρηση χώρου για το σκοπό αυτό με τον κ. Πατή Κουτσάφτη να δεσμεύεται ότι θα εξετάσει θετικά το θέμα.

Τέλος να αναφερθεί ότι ο Σύλλογος τριτέκνων «Η ΑΡΓΩ» στην περιοχή του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου αναμένεται σε συνεργασία με το Δήμο να συστήσει Ενωση Γονέων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου