ΑΛΜΥΡΟΣ

Αποχωρεί η υπάλληλος του Εργατικού Κέντρου

αποχωρεί-η-υπάλληλος-του-εργατικού-κέ-63831

Σε σύνταξη ετοιμάζεται να αποχωρήσει το επόμενο διάστημα η μία και μοναδική υπάλληλος του Εργατικού Κέντρου Αλμυρού.

Η ομαλή καταβολή των μισθοδοσιών της υπαλλήλου έχει τακτοποιηθεί μετά τις περιπέτειες με τις περικοπές στο κονδύλι, όπως και τα πάγια και λειτουργικά έξοδα του Εργατικού Κέντρου.

Ομως με τη συνταξιοδότηση της υπαλλήλου σίγουρα πρέπει να ληφθεί μέριμνα και πριν το Εργατικό Κέντρο μείνει με μηδενικό προσωπικό να έχει αναπληρωθεί η θέση.

Η νέα Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου έχει ξεκινήσει τις επαφές με όλους τους αρμόδιους φορείς για την αναπλήρωση της θέσης.

Ο πρόεδρος κ. Οδυσσέας Σαββίδης τονίζει ότι η Διοίκηση απευθύνθηκε στον ΟΑΕΔ, όπου ανήκει το Εργατικό Κέντρο, και κάθε αρμόδιο για να δρομολογηθεί πρόσληψη.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει» τονίζει ο κ. Σαββίδης προσθέτοντας ότι η δρομολόγηση της αναπλήρωσης της θέσης πρέπει να τρέξει γρήγορα καθώς η υπάλληλος θα συνταξιοδοτηθεί το Νοέμβριο.

Ο ίδιος προσθέτει: «Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αλμυρού κάνει ένα δύσκολο αγώνα. Υπάρχει πολύς κόσμος που διαμαρτύρεται. Υψηλή ανεργία, προβλήματα. Το Εργατικό Κέντρο Αλμυρού είναι το σπίτι του εργαζομένου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου