ΑΛΜΥΡΟΣ

Αλμυρός ~ Εκδηλώσεις για την Πανελλήνια Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

αλμυρός-εκδηλώσεις-για-την-πανελλήνι-74970

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, που ως τέτοια έχει καθιερωθεί η πρώτη Δευτέρα κάθε Οκτώβρη, αύριο σε όλα τα σχολεία, Δημοτικά – Γυμνάσια- Λύκεια Αλμυρού θα διεξαχθούν ενδοσχολικοί αγώνες, αθλοπαιδείες και αθλήματα κατά τη διάρκεια ολόκληρου του σχολικού ωραρίου.

Φέτος η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού έχει θέμα: «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι». Ολα τα σχολεία της περιοχής διοργανώνουν σειρά αθλητικών εκδηλώσεων.

Στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης χαρακτηριστικά, όπως ενημέρωσε η Διευθύντρια, Μαρία Σταυραντώνη, θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες (αγώνες ποδοσφαίρου – βόλεϊ, καλαθοσφαίρισης και στίβου) καθώς και καλλιτεχνικές δραστηριότητες (δημιουργία κολάζ και πίνακες ζωγραφικής) με θέμα τη διαφορετικότητα.

Τέλος θα προβληθεί ταινία με θέμα τη βία και αφηγήσεις προσωπικοτήτων που έχουν «πέσει» θύματα ρατσισμού και ενδοσχολικής βίας.

Στις παραπάνω δράσεις θα συμμετέχουν κυκλικά όλοι οι μαθητές του σχολείου μας.

Σε συνεργασία με το Δημοτικό σχολείο Ευξεινούπολης θα πραγματοποιηθεί αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ ομάδων 1ης Γυμνασίου και ΣΤ’ Δημοτικού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου