ΑΛΜΥΡΟΣ

Η Επιτροπή Διαβούλευσης στον καλλικρατικό δήμο

η-επιτροπή-διαβούλευσης-στον-καλλικρ-75125

Η σύνθεση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου

Τριάντα έξι μέλη μετρά η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού. Μέλη της Επιτροπής έχουν οριστεί από Εξωραϊστικούς και Πολιτιστικούς, εθελοντικές ομάδες, πολίτες.

Με πρόεδρο το δήμαρχο Αλμυρού, Δημήτρη Εσερίδη, αναλυτικά μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης είναι οι:

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ «Η Στοργή» η κ. Νίκη Τσακάλου, ενώ αναπληρωματικό μέλος ο κ. Ιωάννης Χασιώτης.

Από το Δίκτυο Συλλόγων – Μ.Κ Ο. Αλμυρού, ο κ Δημήτρης Ζούπης και αναπληρωματικό μέλος ο κ. Χρήστος Μελέτης.

Από την Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδα Αλμυρού «Εν Δράσει» ο κ. Γιώργος Ζώγας, ενώ αναπληρωματικό μέλος είναι η κ. Παναγιώτα Χατζηπλή.

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Τριτέκνων ο κ. Ιωάννης Αποστολόπουλος.

Από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πηγαδιού Αλμυρού ο κ. Κωνσταντίνος Σαρρής, ενώ αναπληρωματικό μέλος ο κ. Ιωάννης Λωρίδας. Από το Χορευτικό Ομιλο Αλμυρού ο κ. Κωνσταντίνος Γκουνταράς και αναπληρωματικό μέλος η κ. Δήμητρα Γκουνταρά.

Από το Θρησκευτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγιο Νικόλαο Μπακλαλί ο κ. Χρήστος Καλλές, ενώ αναπληρωματικό μέλος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κουλκουτάρας.

Από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Αλμυρού «Ρεμπέτικο» μέλος είναι ο κ. Παναγιώτης Μαυρογένης ενώ αναπληρωματικός ο κ. Θεόδωρος Τελκης. Από την Ενωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού μέλος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Πανταζώνας, ενώ αναπληρωματικό μέλος ο κ. Λάμπρος Μπαζής.

Από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού μέλος είναι ο κ. Δημήτρης Βελάνης, ενώ αναπληρωματικό μέλος είναι ο κ. Νικόλαος Χατζηβασιλειάδης.

Από το Σύλλογο Προσφύγων Αλμυρού μέλος είναι ο κ. Σάββας Μαυρογένης, ενώ αναπληρωματικός μέλος η κ. Χριστίνα Γαρδικλή.

Από την εθελοντική ομάδα για τον πολιτισμό το περιβάλλον την κοινωνική αλληλεγγύη και την κοινωνική οικονομία «ΑΙΟΛΙΣ» μέλος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Ζούπης, ενώ αναπληρωματικό μέλος ο κ. Κωνσταντίνος Ρουτσιάς.

Από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Σούρπης «Οι Νηές» μέλος είναι ο κ. Δημήτρης Ντούκας, ενώ αναπληρωματικό μέλος η κ. Πηνελόπη Στεργίου.

Από το Αντιναρκωτικό Μέτωπο Επαρχίας Αλμυρού «ΑΛΜΑ» μέλος είναι ο κ. Αθανάσιος Δημάκος, ενώ αναπληρωματικό η κ. Αναστασία Στίγγα Χρήστου.

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνου «Η Πρόοδος» μέλος είναι η κ. Άννα Πατελοδήμου, ενώ αναπληρωματικός η κ. Μαρία Τοπαλίδη.

Από τη Φιλάρχαιο Εταιρεία Αλμυρού «Οθρυς» μέλος είναι ο κ. Γιώργος Λασκαρίδης, ενώ αναπληρωματικό μέλος είναι η κ. Χρυσούλα Κοντογεωργάκη.

Μέλη είναι ακόμη ο δημοτικός υπάλληλος Χρήστος Καραζούπης, από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού ο κ. Χρήστος Ζαβός και αναπληρωματικό μέλος ο κ. Πέτρος Μόρφης.

Από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αλατόστρατα» μέλος είναι η κ. Χαραλαμπία Παλάσκα.

Από τα Μαντολινάτα, μέλος είναι ο κ. Ιωάννης Θωμαϊδης, ενώ αναπληρωματικό ο κ. Γιώργος Κουρκούμπας.

Από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Αγίας Μαρίνας Πτελεού» μέλος είναι η κ. Όλα Καπράλου.

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Εγκαταστημένων Πανταζαίων μέλος είναι η κ. Έφη Δρόλια Καλλέ ενώ αναπληρωματικό μέλος ο κ. Δημήτρης Πάντζιος.

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέλος είναι ο κ. Ευστάθιος Κυριάκος, ενώ αναπληρωματικό μέλος η κ. Ιωάννα Σαμαρά.

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Β’ Βθμιας Εκπαίδευσης μέλος είναι ο κ. Αντώνιος Μπαζής, ενώ αναπληρωματικό μέλος η κ. Σωτηρία Καραβίδα.

Από το Σύλλογο Παραλίας Αλμυρού Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός, μέλος είναι ο κ. Αναστάσιος Γκούντης, ενώ αναπληρωματικό μέλος ο κ. Ευστάθιος Κοντοστάθης.

Από τη θεατρική ομάδα «Κερδαμιδόγατοι» μέλος είναι η κ. Ευμορφία Σαμαρά, ενώ αναπληρωματικό μέλος η κ. Ελένη Ψαθά.

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευξεινούπολης μέλος είναι ο κ. Βασίλης Πασχαλούδης, ενώ αναπληρωματικό μέλος είναι ο κ. Αλέξανδρος Γαλατσίδας.

Μεμονωμένα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης είναι οι: Κώστας Πάντζιος, Παρασκευή Τσιντσίνη, Νικολέτα Γκάρτσου, Ευθύνης Ζιγκρίδης, Ελένη Ράπτη, Αννα Κοντογιάννη, Βασίλης Μπουρλής, Γραμματή Αμδάρη και Στέλλα Κοντογεωργάκη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου