ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεργασία μεταξύ δημοτικής αρχής Αλμυρού και εμπόρων

συνεργασία-μεταξύ-δημοτικής-αρχής-αλ-90927

Σε εποικοδομητικό κλίμα διεξήχθη η προχθεσινή πρώτη συνάντηση

Σε καλό και εποικοδομητικό κλίμα διεξήχθη η προχθεσινή πρώτη συνάντηση του δημάρχου Αλμυρού, Δημήτρη Εσερίδη και των αντιδημάρχων Μαρία Σταυραντώνη και Μιχάλη Μακρή με την Ενωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού.

Οπως ενημερώνει η Ενωση Επαγγελματοβιοτεχνών, για το έργο «Ανάπλαση του κέντρου της πόλης και των εμπορικών οδών» η δημοτική αρχή έδωσε τα αντίγραφα των σχεδίων του έργου που αιτήθηκαν.

Ο πρόεδρος της Ενωσης, Παναγιώτης Μπούντης, είπε ότι θα γίνει άμεσα σύγκληση γενικής συνέλευσης με μοναδικό θέμα την ενημέρωση των μελών σχετικά με το έργο και απαντήσεις και απορίες από εκπροσώπους της Εταιρείας και του Δήμου.

Αναφορικά με τα θέματα της λαϊκής αγοράς και του παζαριού, αποφασίστηκε να συσταθεί άμεσα επιτροπή με εκπρόσωπο της Ενωσης προκειμένου να διαχειριστεί προβλήματα που υπάρχουν. Η ίδια επιτροπή θα οργανώσει και το πλάνο του αναμορφωμένου παζαριού που η Ενωση ελπίζει να έχει φέτος.

Στο μεταξύ, δρομολογείται η δημιουργία αρχικά με ένα DVD του αιτήματος της Ενωσης για έκδοση τουριστικού και εμπορικού οδηγού της πόλης.

Το DVD, στο οποίο θα περιλαμβάνονται οι καλύτερες περιοχές του Αλμυρού, θα προβάλλεται στο πολιτικό αεροδρόμιο.

Ο πρόεδρος της Ενωσης τονίζει ότι «το Σάββατο 27/09/2014 εκπρόσωποι της Ενωσης θα μετέχουν σε επιτροπή του Δήμου στο αεροδρόμιο, όπου με κάποιες εκδηλώσεις θα αποχαιρετήσουμε μια από τις τελευταίες πτήσεις
τουριστών στην περιοχή μας με την ελπίδα του χρόνου να δούμε στον τόπο μας περισσότερους».

Οι εκθέσεις

Συμφωνία μεταξύ δημοτικής αρχής και επαγγελματοβιοτεχνών υπήρξε και για το θέμα διοργάνωσης εκθέσεων τοπικών προϊόντων στον Αλμυρό αλλά και στο Εξωτερικό, με σκοπό την προώθηση μικρών και μεσαίων αγροτικών επιχειρήσεων.

Τα θέματα φωτισμού, καθαριότητας και αστυνόμευσης επισημάνθηκε από το δήμο ότι βρίσκονται στην καθημερινή ατζέντα και προοδευτικά λύνονται.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου