ΑΛΜΥΡΟΣ

Τον σκότωσε το τρακτέρ του!

τον-σκότωσε-το-τρακτέρ-του-95128

70χρονος αγρότης καταπλακώθηκε από το αγροτικό όχημα σε κατηφορικό χωματόδρομο

Τραγικό τέλος είχε αγρότης 70 ετών στον Πτελεό Αλμυρού, χθες λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα. Οι αγροτικές εργασίες που εκτελούσε στο κτήμα του έληξαν με φρικτό τρόπο, όταν σε κατηφορικό χωμάτινο δρόμο και ενώ επιχείρησε ελιγμό, το τρακτέρ που οδηγούσε αναποδογύρισε.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε στο έδαφος και επάνω του έπεσε το μεγάλο αγροτικό όχημα. Νεκρός είναι ο Βασίλειος Λαμπρινός, συνταξιούχος αγρότης, καταγόμενος από τη Λέσβο, ο οποίος για πολλά χρόνια ζούσε στον Πτελεό.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε απόσταση αναπνοής από την κατοικία του, στον Πτελεό, το οποίο γειτνιάζει με το κτήμα του. Η σύζυγός του, η οποία βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, αντελήφθη άμεσα τι συνέβη και έτρεξε έντρομη στο σημείο. Σε κατάσταση σοκ αντίκρισε την εικόνα του εγκλωβισμού του συζύγου της κάτω από το τρακτέρ.

Ασθενοφόρο και πυροσβέστες προσέτρεξαν στο σημείο, μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν. Ωστόσο, δυστυχώς, ο ηλικιωμένος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Υπέκυψε σχεδόν ακαριαία στα βαρύτατα τραύματα και οι διασώστες απεγκλώβισαν από το τρακτέρ το άψυχο σώμα του.

Την προανάκριση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, στο πλαίσιο της οποία παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου