ΑΛΜΥΡΟΣ

Προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων στο δήμο Αλμυρού

προγράμματα-γενικής-εκπαίδευσης-ενη-107862

Τη λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης συνεχίζει επιτυχώς ο δήμος Αλμυρού και το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής και τοπικής εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Αλμυρού μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για προγράμματα για την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον, τις νέες τεχνολογίες, τη γλώσσα και επικοινωνία, τις κοινωνικές δεξιότητες και δράσεις, τον πολιτισμό και την τέχνη, προγράμματα ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και προγράμματα τοπικής εμβέλειας.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ενωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Αλμυρού στην οδό Αθηνών 2 στο κτήριο του Δημοτικού Ωδείου. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 2422022502, 6946275120, 6946275133, ενώ το email: [email protected].

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται έως τις 10 Οκτωβρίου 2014, κάθε Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Παρασκευή από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου