ΑΛΜΥΡΟΣ

Ευχές για πρόοδο και χαμόγελα τριτέκνων

ευχές-για-πρόοδο-και-χαμόγελα-τριτέκν-112675

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Αρχοντικό στο δάσος Κουρί η εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Αλμυρού για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρόνιας.

Τα μέλη του Συλλόγου ενημερώθηκαν για τις ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου για τις εκπτωτικές τιμές προϊόντων και συζήτησαν τα νέα τους, ενώ ευχάριστες εκπλήξεις επιφυλάχθηκαν σε όλους ανεξαιρέτως τους λιλιπούτειους.

Παρά τη βροχή τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση του Συλλόγου για τη εκπαιδευτική χρονιά 2014-2015.

Στο εσωτερικό του Αρχοντικού ανταλλάχθηκαν οι ευχές προόδου ενώ δωράκια με σχολικά είδη διανεμήθηκαν και στα εκατό παιδιά που ήταν στην εκδήλωση.

Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου διένειμε πακέτα με διάφορα σχολικά είδη, όπως μολύβια, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, ξύστρες στα παιδιά που πρόκειται να φοιτήσουν φέτος στην πρώτη τάξη Δημοτικού.

Σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού διανεμήθηκαν με κλήρωση δεκατέσσερις σχολικές τσάντες που αποτέλεσαν δωρεά τυπογραφείου, ενώ και στα υπόλοιπα παιδιά που ήταν γύρω στα εξήντα, δόθηκαν μικρά πακετάκια με δωράκια, ώστε να μην αποχωρήσει από την εκδήλωση κανένας μαθητής δυσαρεστημένος.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε στην εκδήλωση για τις εκπτώσεις από καταστήματα με αφορμή την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκτός των άλλων πέτυχε εκπτώσεις σε κομμωτήρια, ώστε τα παιδιά να ξεκινήσουν την καινούργια τάξη περιποιημένα.

Επιπλέον μία καλή έκπτωση που πέτυχε ο Σύλλογος αφορά στην ξυλεία με έκπτωση έως και 30% για τις ανάγκες του χειμώνα. Η συζήτηση μονοπωλήθηκε στη συνέχεια από το φλέγον θέμα των αναγνώρισης των τρικέκνων ως πολύτεκνων.

Στην εκδήλωση συζητήθηκε ακόμη το θέμα του ΕΝΦΙΑ, η δυνατότητα μετεγγραφών φοιτητών – τέκνα τρίτεκνων.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου που τα τέκνα τους εισήχθησαν σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τους εκπαιδευτικούς με την επισήμανση ότι η βράβευσή τους θα γίνει με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου