ΑΛΜΥΡΟΣ

Σταμάτησαν οι εκπτώσεις, ξεκίνησαν οι προσφορές

σταμάτησαν-οι-εκπτώσεις-ξεκίνησαν-οι-114384

Προσφορές σε είδη ένδυσης – υπόδησης με σκοπό να σπρώξει την αγορά της πόλης το Σεπτέμβριο, ο οποίος ως μεταβατικός μήνας στο χειμώνα είναι για τους εμπόρους δύσκολος για πωλήσεις, κάνει η εμπορική αγορά.

Οι ελκυστικές τιμές σε καλοκαιρινά είδη αλλά και χειμωνιάτικα εξασφαλίζουν τη συνέχιση της ροής της κίνησης στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, ικανοποιώντας τον κόσμο του εμπορίου.

Εξάλλου στην εμπορική αγορά υπάρχει επάρκεια προϊόντων και ποιότητα, ώστε να ικανοποιεί και τις πιο εξεζητημένες αγορές.

«Ο Σεπτέμβριος είναι πάντα δύσκολος μήνας για την εμπορική αγορά αφού είναι μεταβατικός. Δεν μας ανησυχεί αυτό μετά από τον ικανοποιητικό απολογισμό των εκπτώσεων αλλά και τη συνέχιση της ροής στην κίνηση».

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλμυρού, Παναγιώτης Μπούντης, τονίζοντας ότι το καλοκαίρι αποφεύχθηκε η βουτιά των προηγούμενων ετών.

Ο απολογισμός της κίνησης στην εμπορική αγορά θα απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο το Εμπορικού Συλλόγου Αλμυρού, που πρόκειται να συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα υπάρχει και μία πιο σαφής εικόνα για το πώς κινήθηκαν τα εμπορικά καταστήματα.

Οι έμποροι θα συζητήσουν ακόμη φορολογικά – ασφαλιστικά θέματα, που τους «καίνε», ενώ θα ιεραρχήσουν την ατζέντα των θεμάτων που θα θέσουν υπόψη της νέας δημοτικής αρχής Αλμυρού.

«Η συνεργασία της δημοτικής αρχής για εμάς είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσει αυτός ο τόπος να αναπτυχθεί και να προωθηθεί» είπε ο κ. Μπούντης.

Η πορεία των έργων ανάπλασης της κεντρικής πλατείας, η επιτήρηση των λαϊκών αγορών, η διοργάνωση πολιτιστικών δρώμενων είναι θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους εμπόρους.

Προς αυτήν την κατεύθυνση ο εμπορικός κόσμος θα ζητήσει τη συνεργασία της δημοτικής αρχής όλα αυτά τα θέματα επηρεάζουν τη λειτουργία της αγοράς.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ιεραρχήσει τα ζητήματα με σκοπό να επιδιωχθεί και να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη δημοτική αρχή Αλμυρού τέλος του μήνα» κατέληξε ο κ. Μπούντης.

Σεμινάριο αγγλικών

Να σημειωθεί ότι, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλμυρού συγκεντρώνει αιτήσεις συμμετοχής για την πραγματοποίηση σεμιναρίου εκμάθησης αγγλικών – χώρος εργασίας που πρόκειται να διοργανώσει σε συνεργασία με το δήμο Αλμυρού και το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης. Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας έξι εβδομάδων με δίωρα μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου