ΑΛΜΥΡΟΣ

Ευχές Δημ. Εσερίδη για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά

ευχές-δημ-εσερίδη-για-τη-νέα-εκπαιδευτ-114512

Αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε ζήτημα που αφορά τους μαθητές, την εκπαίδευση και την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων θα είναι η δημοτική αρχή Αλμυρού.

Ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης παραβρέθηκε στους αγιασμούς στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Αλμυρού καθώς και στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης για την έναρξη της εκπαιδευτικής χρονιάς 2014-2015. Παράλληλα, το σύνολο των δημοτικών συμβούλων έδωσε το παρών σε όλα τα σχολεία, δείχνοντας με το πρώτο κουδούνι το ενδιαφέρον της νέας δημοτικής αρχής για το μέλλον της εκπαίδευσης.

«Οι πόρτες του Δήμου θα είναι πάντα ανοικτές» δεσμεύτηκε ο κ. Εσερίδης ευχόμενος στους μαθητές καλή πρόοδο.

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Δήμαρχος Αλμυρού, θα βρίσκομαι σε άριστη συνεργασία με όλους σας. Μαζί θα προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και τους κινδύνους που παραμονεύουν σήμερα σ’ εσάς. Εχω εμπιστοσύνη σ’ εσάς. Είστε αυτοί τους οποίους θα συμβουλεύομαι τακτικά. Διότι τα προσόντα σας, το ανοιχτό μυαλό σας αλλά και η αγάπη σας γι’ αυτό τον τόπο είναι τα εφόδια που θα πάρω από εσάς για να μπορέσω να δώσω λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας καθώς επίσης και σε έργα υποδομών».

Απευθυνόμενος στους γονείς ο δήμαρχος Αλμυρού εξέφρασε την αμέριστη κατανόηση και συμπαράσταση της δημοτικής αρχής στο μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας και τις πολυδάπανες απαιτήσεις των καιρών που γονατίζουν την κάθε οικογένεια και δεσμεύτηκε τα παιδιά να εκπαιδεύονται σ’ ένα καλύτερο κτιριακό περιβάλλον με την απαραίτητη ασφάλεια και υγιεινή του χώρου.

Ο κ. Εσερίδης είπε: «Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου και των δυνατοτήτων του Δήμου, η φροντίδα θα είναι συνεχής. Διότι για εμάς το θέμα παιδεία είναι επένδυση και όχι χορηγία. Τόσο στα κτιριακά προβλήματα που υπάρχουν σ’ όλα σχεδόν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και σε οποιοδήποτε άλλη ανάγκη προκύπτει.

Συγχαίρω τους εκπαιδευτικούς για τη πολύτιμη συμβολή τους μέσω του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσής τους και των παιδαγωγικών γνώσεών τους στις επιτυχίες των παιδιών στις πανελλήνιες εξετάσεις. Τους καλώ να δείξουν γι’ άλλη μια χρονιά τον άριστο επαγγελματισμό τους. Και να βεβαιώσουν τους γονείς ότι τα παιδιά τους είναι σε ασφαλή και έμπειρα χέρια» κατέληξε ο ίδιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου