ΑΛΜΥΡΟΣ

Τα Διοικητικά Συμβούλια Επιτροπών ορίζει το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού

τα-διοικητικά-συμβούλια-επιτροπών-ορ-115243

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Επιτροπών του δήμου και μεταξύ άλλων τους εκπροσώπους του σε αναπτυξιακές συμπράξεις εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού, το οποίο καλείται σε συνεδρίαση την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα.

Η ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου περιλαμβάνει 42 θέματα συζήτησης με κυριότερα τον ορισμό των Διοικητικών Συμβουλίων στο ΝΠΔΔ, την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου, τη ΔΕΥΑ, την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, την Επιτροπή Αθλητισμού, την Επιτροπή Παραλαβής Εργασιών και Μεταφορών, το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας καθώς και των εκπροσώπων του στο ΦΟΣΔΑ.

Μεταξύ των άλλων το δημοτικό συμβούλιο θα ορίσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας αντίστοιχα Εκπαίδευσης κα τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη στις Αναπτυξιακές Συμπράξεις «ΠΑΝΔΩΡΑ», «Συμπολιτεία Απασχόλησης», «Αλμυρός Ανάπτυξη» και τους εκπροσώπους του στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

Επιτροπές θα συγκροτηθούν από το δημοτικό συμβούλιο και για τη διενέργεια δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση ακινήτων του δήμου, την παροχή γνώμης για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουν αξία και την παραλαβή έργων.

Το δημοτικό συμβούλιο καλείται να εγκρίνει την προμήθεια και τοποθέτηση μετρητικού εξοπλισμού και την παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την πράξη Βιοκλιματική Αναβάθμιση Πλατείας και Περιμετρικών Οδών Κέντρου Αλμυρού. Η συνεδρίαση θα ορίσει ακόμη τους εκπροσώπους του δήμου στην Επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, ενώ θα συγκροτήσει το συντονιστικό όργανο για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει την παραλαβή του έργου «Ασφαλτοστρώσεις χώρων στάθμευσης», την παράταση της προθεσμίας του έργου «Επισκευές σχολικών κτηρίων ΔΕ Αλμυρού».

Απόφαση θα λάβει το δημοτικό συμβούλιο για την απαγόρευση βοσκής στις εκτάσεις υλοτομίας των δημοτικών δασών των Κοκκωτών και Κωφών και των διακατεχόμενων δασών Ανάβρας και Βρύναινας.

Επιπλέον το συμβούλιο θα συζητήσει για την επιστροφή ποσών αχρεωστήτως καταβληθέντων, τις διαγραφές χρηματικών ποσών από χρηματικούς καταλόγους του δήμου κ.α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου