ΑΛΜΥΡΟΣ

Βασανίστηκαν στα χέρια ληστών ~ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

βασανίστηκαν-στα-χέρια-ληστών-χτυπησ-124786

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες της ένοπλης ληστείας σε μονοκατοικία της Ευξεινούπολης

Σοκ από την εισβολή τριών ενόπλων κουκουλοφόρων ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν στη μονοκατοικία τους, τους χτύπησαν και τους έδεσαν, υπέστη ζευγάρι ηλικιωμένων στην Ευξεινούπολη, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Ο βραδινός ύπνος του 75χρονου και της 77χρονης συζύγου του, και οι δύο συνταξιούχοι του ΟΓΑ, διακόπηκε βίαια, όταν οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι τους, σε κεντρικό δρόμο της Ευξεινούπολης, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. Οι δύο ηλικιωμένοι έμειναν ακίνητοι και φοβισμένοι στη θέα των όπλων και των μαχαιριών, με τα οποία τους απείλησαν οι αδίστακτοι ληστές. Οι κουκουλοφόροι τους επιτέθηκαν, τους χτύπησαν και τους έδεσαν, ώστε να ψάξουν τους χώρους του σπιτιού τους με την άνεσή τους. Εντόπισαν το μεταλλικό κουτί, όπου το ζευγάρι φυλούσε τις οικονομίες του και τράπηκαν σε φυγή παίρνοντας το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος ενός 75χρονου και της 77χρονης συζύγου του, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα χθες στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Ειδικότερα, οι άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με ολοπρόσωπες κουκούλες και κρατώντας πιστόλια και μαχαίρια, διέρρηξαν την είσοδο της οικίας των ηλικιωμένων και αφού τους ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας, τους έδεσαν.

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν από τους χώρους της οικίας ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ περίπου και διέφυγαν.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου