ΑΛΜΥΡΟΣ

Συγχαρητήρια επιστολή Δ. Εσερίδη στον Αστυνομικό Διευθυντή Γ. Τόλια

συγχαρητήρια-επιστολή-δ-εσερίδη-στον-125682

Σε επιστολή του προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Γιάννη Τόλια, ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης συγχαίρει τον κ. Τόλια για τη θέση ευθύνης ως Αστυνομικός Διευθυντής που όπως τονίζει, κέρδισε επάξια. Εκφράζει δε την πίστη του, ότι με τις ικανότητές του θα προσφέρει σημαντικότατο έργο στο Νομό, όπως συνέβη και στη διάρκεια όλης της θητείας του.

Επιπλέον, με αφορμή τη λήξη της ετήσιας εμποροπανήγυρης, ο δήμαρχος Αλμυρού εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του στο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, Βασίλη Μπαλατσούκα, τον Υποδιοικητή Απ. Αλαμανιώτη και όλους τους αστυνομικούς του Τμήματος για την άψογη συνεργασία τους.

Οπως τονίζει ο δήμαρχος, η εμποροπανήγυρη λειτούργησε εύρυθμα και με ασφάλεια για τους εμπόρους και επισκέπτες της πόλης, χωρίς κλοπές και επεισόδια.

Ο ίδιος συμπληρώνει: «Οι ανωτέρω προσπάθειες αποτελούν και ένα μήνυμα προς τους κατοίκους όλου του Καλλικρατικού Δήμου ότι οι Αστυνομικοί του Αλμυρού επαγρυπνούν για την ασφάλειά τους και την τήρηση της έννομης τάξης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου