ΑΛΜΥΡΟΣ

Συναντήσεις με τους διευθυντές έχει καθημερινά ο Δημ. Εσερίδης

συναντήσεις-με-τους-διευθυντές-έχει-κ-135765

Για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου Αλμυρού

Στην καλύτερη δυνατή οργάνωση και λειτουργία του δήμου Αλμυρού με στόχο την αποτελεσματικότερη απόδοσή του προβαίνει η δημοτική αρχή Δημήτρη Εσερίδη.

Ο δήμαρχος Αλμυρού δέχεται καθημερινά από τις 8 έως τις 9 το πρωί τους διευθυντές των Υπηρεσιών και τους προϊσταμένους. Παρόντος του νομικού συμβούλου του Δήμου, ο κ. Εσερίδης ενημερώνεται αναλυτικά για όλα τα προβλήματα των Διευθύνσεων.

Η δημοτική αρχή έχει ήδη ορίσει υπάλληλο του δήμου αρμόδιο για να προωθεί και διεκπεραιώνει όλες τις ανάγκες των Υπηρεσιών.

Παράλληλα ο κ. Εσερίδης συνέχισε και χθες να δέχεται επισκέψεις, με δημότες να θέτουν ζητήματα κυρίως πολιτιστικού περιεχομένου.

Οπως είπε ο δήμαρχος: «Καταγράφουμε τις προτάσεις των δημοτών μας και τις ιεραρχούμε. Με αντικειμενικά κριτήρια προτεραιότητας θα προωθούμε την υλοποίηση των θεμάτων που εκθέτουν οι πολίτες» πρόσθεσε.

Η αναβάθμιση της πλατείας

Στο μεταξύ, ξεκίνησε προχθές η κατασκευή του έργου της «Βιοκλιματικής αναβάθμισης Πλατείας και περιμετρικών οδών κέντρου Αλμυρού». Οι εργασίες άρχισαν από τη συμβολή των οδών Μιχοπούλου με Βασιλέως Γεωργίου. Για την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της οδού Βασιλέως Γεωργίου από την οδό Μιχοπούλου μέχρι την Δημ. Αργυροπούλου θα απαγορεύεται έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Το έργο υλοποιείται με στόχο τη δημιουργία ενός χώρου προσιτού σε όλες τις ηλικίες, λειτουργικά ενσωματωμένου στην πόλη, ευχάριστου ημέρα – νύχτα, χειμώνα – καλοκαίρι, κατάλληλου για πολλαπλές χρήσεις και δραστηριότητες οργανωμένες αλλά και αυθόρμητες μαζικές αλλά και ατομικές. Επιπλέον, για τη δημιουργία ενός χώρου που θα αντιπροσωπεύει το κοινωνικό – εμπορικό – οικονομικό – διοικητικό κέντρο της πόλης, ενώ η ανάπλαση θα υπακούει στις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού, προκειμένου να αξιοποιηθούν όλες οι σύγχρονες μέθοδοι και πρακτικές για τη δημιουργία ενός άνετου και ευχάριστου μικροκλίματος στη νέα πλατεία.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου