ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές

συνεχίζονται-οι-εγγραφές-136054

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Αλμυρού για τους μαθητές Α, Β και Γ τάξης.

Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2014-2015 γίνονται καθημερινά από τις 8:15 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τίτλος σπουδών (απολυτήριο Λυκείου ή επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου για όλες τις περιπτώσεις ή πιστοποιητικό σπουδαστικής κατάστασης του μαθητή) και μία πρόσφατη φωτογραφία του μαθητή.

Στα δικαιολογητικά περιλαμβάνονται ακόμη η Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο του ενδιαφερόμενου.

Στην Β΄ Τάξη, μπορούν να εγγραφούν οι προαγόμενοι μαθητές από την Α΄ τάξη οποιουδήποτε ΕΠΑ.Λ. ή Γενικού Λυκείου.

Επίσης μπορούν να εγγραφούν στην Β΄ Τάξη του σχολείου, κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού ή Ενιαίου Λυκείου αλλά και κάτοχοι πτυχίου Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ.Ε.Λ.), Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.), Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε.Π.Λ.), Α` κύκλου Τ.Ε.Ε. και Β` Κύκλου Τ.Ε.Ε., για απόκτηση πτυχίου σε μια από τις ειδικότητες.

Στην Γ΄ Τάξη, μπορούν να εγγραφούν οι προαγόμενοι μαθητές από την Γ΄ τάξη οποιουδήποτε ΕΠΑ.Λ.

Επίσης μπορούν να εγγραφούν στην Γ΄ Τάξη του σχολείου, κάτοχοι πτυχίου Α` κύκλου Τ.Ε.Ε. σε αντίστοιχη ειδικότητα, κάτοχοι πτυχίου Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ.Ε.Λ.), Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.), και Β` Κύκλου Τ.Ε.Ε., για απόκτηση πτυχίου σε άλλη ειδικότητα του ίδιου Τομέα.

Εγγραφές στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου

Καθημερινά πραγματοποιούνται οι εγγραφές στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, κατά τις ώρες από 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και για τις τρεις τάξεις του Λυκείου.

Στην α’ τάξη θα λειτουργήσουν δύο ομάδες προσανατολισμού και συγκεκριμένα Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής και Τεχνολογικών Εφαρμογών.

Στη β’ τάξη θα λειτουργήσει ο τομέας Γεωπονίας με τις ειδικότητες Τεχνικών Φυτικής Παραγωγής, Τεχνικών Ζωικής Παραγωγής, Τεχνικών Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Τεχνικών Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών.

Για την γ’ τάξη θα λειτουργήσει ο τομέας Γεωπονίας με τις ειδικότητες Σύγχρονης Επιχειρηματικής Γεωργίας, Τεχνολογίας Ελέγχου Τροφίμων και Εργων Τοπίου και Περιβάλλοντος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου