ΑΛΜΥΡΟΣ

Προτεραιότητα ο πολιτισμός και η εκπαίδευση ~ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΥΡΟΥ

προτεραιότητα-ο-πολιτισμός-και-η-εκπα-138445

Συναντήσεις του Δημήτρη Εσερίδη με Συλλόγους

«Ο Πολιτισμός και η Εκπαίδευση είναι οι προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής Αλμυρού».

Αυτό τόνισε χθες την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του ο κ. Δημήτρης Εσερίδης που δέχτηκε την επίσκεψη του προεδρείου της Φιλαρχαίου Εταιρείας «Οθρυς» και του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αλμυρού.

Ο δήμαρχος Αλμυρού συναίνεσε στα αιτήματα των δύο Συλλόγων. Συμφώνησε στην οριστικοποίηση της έκδοσης των πρακτικών του 4ου Συνεδρίου Αλμυριώτικων Σπουδών και στην παραχώρηση μίας αίθουσας στον πρώτο όροφο του Παλαιού Γυμνασίου, ενώ δεσμεύτηκε για την εξέταση όλων των ζητημάτων για τη σχολική στέγη.

«Νιώθω βαθιά συγκινημένος καθώς και τη μεγάλη ευθύνη με την έναρξη της θητείας μας. Θεωρούμε όλοι στη νέα Δημοτική Αρχή, τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση ως τις μεγαλύτερες προτεραιότητές μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Εσερίδης και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που συναντάω εσάς πρώτους στη θητεία μου και με μεγάλη μου χαρά συναινώ στα αιτήματά σας».

Σχετικά με τη συνάντηση με τον ενιαίο όργανο Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ο κ. Εσερίδης υπογράμμισε: «Τα παιδιά μας, είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο που έχουμε. Είμαι περήφανος που αποδεχτήκατε την πρόσκλησή μου. Ενα πράγμα θέλω να γνωρίζετε: Για εσάς είμαι στη διάθεσή σας, ό,τι ώρα θέλετε, για οποιοδήποτε πρόβλημα απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου. Δεσμεύομαι ότι τα Σχολεία μας θα είναι καθαρά και θα έχουν θέρμανση».

Προς αυτήν την κατεύθυνση προτάθηκε κι έγινε δεκτό να γίνει μία συνάντηση πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ώστε να τεθούν και οι προτεραιότητες για τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων.

Μεταξύ άλλων ο κ. Εσερίδης αναφέρθηκε και στη δημιουργία Επιτροπής Τουρισμού, τονίζοντας ότι η περιοχή πρέπει να διαφημιστεί σε forum και εκθέσεις στο Εξωτερικό, ώστε να προσελκύσει τουρίστες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου