ΑΛΜΥΡΟΣ

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο παζάρι του Αλμυρού

ρεκόρ-επισκεψιμότητας-στο-παζάρι-του-141399

Περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες στην εμποροπανήγυρη

Χιλιάδες κόσμου στο παζάρι του Αλμυρού που προχθές λειτούργησε για τελευταία μέρα.

Από το προηγούμενο Σάββατο μέχρι και προχθες το βράδυ, τόσο από ολόκληρη τη Μαγνησία όσο και από την ενδοχώρα της Θεσσαλίας το παζάρι του Αλμυρού αποτέλεσε πόλο έλξης καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη εμποροπανήγυρη και τη μοναδική πλέον στο Νομό.

Οι πάγκοι των 230 περίπου εμπόρων που συμμετείχαν στη φετινή εμποροπανήγυρη είχαν την τιμητική τους ενώ «δόξες» γνώρισαν επίσης το λούνα παρκ με τα πλούσια παιχνίδια αλλά και το τμήμα εστίασης με τις ταβέρνες και τα σουβλατζίδικα.

Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της εμποροπανήγυρης είχε μάλιστα εξασφαλιστεί χώρος 100 στρεμμάτων για τη στάθμευση αυτοκινήτων και έτσι δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα. Υπολογίζεται ότι τόσο το πρώτο Σαββατοκύριακο όσο και τις τελευταίες δύο μέρες το παζάρι καθημερινά επισκέπτονταν περίπου 10.000 άτομα. Επίσημος απολογισμός αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες ωστόσο η λειτουργία του αποτελεί σημαντικό έσοδο και για το Δήμο που υπολογίζει να εισπράξει περίπου 230.000 ευρώ.

Οι επισκέπτες της εμποροπανήγυρης είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν ανάμεσα από τους δεκάδες πάγκους με κάθε λογής πράγματα, κάνοντας τις αγορές τους για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου