ΑΛΜΥΡΟΣ

Αλμυρός : Σε νέα βάση η λειτουργία του Δήμου

αλμυρός-σε-νέα-βάση-η-λειτουργία-του-δ-142485

Προτεραιότητα οι πολιτικές για την καθημερινότητα του δημότη

«Με τα μούτρα στη δουλειά» είναι το σύνθημα που έχει εμφυσήσει στους συνεργάτες του ο νέος Δήμαρχος Αλμυρού Δημ. Εσερίδης που από αύριο αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά του.

Ο ίδιος όπως δεσμεύτηκε και στην ομιλία του έχει θέσει σε προτεραιότητα να καταστεί ο Δήμος Αλμυρού ισχυρός για αυτό και οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις της δημοτικής αρχής θα έχουν στόχο

ένα σύγχρονο και ισχυρό Δήμο που θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πολίτες, θα δημιουργεί προοπτική ανάπτυξης και θα απλώνει δίχτυ κοινωνικής προστασίας σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Για να το καταφέρουμε όμως αυτό -όπως τόνισε ο κ. Εσερίδης- απαιτείται σκληρή δουλειά απ’ όλους, συνεννόηση, σύνεση και αποτελεσματικότητα, καθώς και περίσσιος εθελοντισμός και αλληλεγγύη».

Οι κατευθύνσεις που ο νέος δήμαρχος έχει ήδη δώσει στους νέους αντιδημάρχους αλλά και τους προέδρους είναι ότι ο Δήμος θα λειτουργεί με γνώμονα το καλό του πολίτη, από τον οποίο όχι μόνο την κριτική, αλλά τις ιδέες και τις προτάσεις η νέα δημοτική αρχή θα επιδιώκει σε καθημερινή βάση έτσι ώστε ο Δήμο Αλμυρού να γίνει αντάξιος της ιστορίας, της παράδοσης και της κληρονομιάς του και να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης στην κεντρική Ελλάδα.

Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα ήδη ο νέος δήμαρχος και οι συνεργάτες του έχουν εκπονήσει ένα ολόκληρο σχέδιο που αφορά στην αξιοποίηση του ΕΣΠΑ με τον κ. Εσερίδη να τονίζει ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν και το τελευταίο ευρώ που δικαιούται ο δήμος προκειμένου να υλοποιηθούν έργα και παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και θα δώσουν ισόρροπη ανάπτυξη σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού που εκτείνεται σε μία μεγάλη έκταση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου