ΑΛΜΥΡΟΣ

Καταγγελία καθαριστριών για Δήμο Αλμυρού

καταγγελία-καθαριστριών-για-δήμο-αλμ-142498

Το Δ.Σ. του σωματείου Καθαριστριών – Καθαριστών Ν. Μαγνησίας έχοντας τη συμπαράσταση ταξικών σωματείων και της Γραμματείας του ΠΑΜΕ έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Αλμυρού για να διαμαρτυρηθεί για την βλαπτική -όπως την χαρακτηρίζει- μεταβολή των εργασιακών σχέσεων και ειδικοτήτων που προβαίνει η δημοτική αρχή απέναντι στις καθαρίστριες σχολικών κτιρίων. Παρούσες ήταν και οι καθαρίστριες των σχολικών κτιρίων του Δήμου Αλμυρού.

Το σωματείο καταγγέλλει ότι ο διευθυντής προσωπικού του Δήμου με τον οποίο έγινε συνάντηση «αυθαιρετεί και παραβιάζει την εργατική νομοθεσία και ότι ενεργεί κάτω από τις εντολές της δημοτικής αρχής.

«Η πολιτική αυτή της δημοτικής αρχής -υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του σωματείου- είναι ενταγμένη στη γενικότερη κατεύθυνση που θέλουν να επιβάλλουν σε κάθε χώρο δουλειάς οι βιομήχανοι και η κυβέρνηση και που λέει ότι «Θα δουλεύετε όπου και όπως θέλετε εγώ, χωρίς να διαμαρτύρεστε και θα πληρώνεστε όταν και αν θέλω εγώ» με σκοπό τη μεγαλύτερη κερδοφορία τους» και απευθύνεται κάλεσμα στους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία του ΠΑΜΕ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου